E-sigaret kopen?

Wil je een e-sigaret kopen? Dat is nog niet zo een stomme zet, in Nederland stijgt het aantal verkochte e-sigaretten jaarlijks met bijna drie procent. Dat komt door dat steeds meer consumenten zich realiseren dat een tabak sigaret vele male ongezonder is dan een e-sigaret. Wij gaan je het een en ander uitleggen over de e-sigaret wat misschien wel handig is om te weten.

Gezondheidsvoordelen e-sigaret

Iemand die jaren lang tabak gerookt heeft zal hier op vele manieren bewust of onbewust door zijn aangetast, een groot deel van deze schade aan het lichaam kan worden terug gedraaid door te stoppen met tabak te roken en een e-sigaret te kopen als alternatief of om het roken af te bouwen.

Bij consumenten die twee weken geen sigaret meer gerookt hebben maar een e-sigaret gekocht hebben zijn de smaak en geur weer voor tachtig procent hersteld.
Iemand die al een aantal maanden geen tabak meer rookt maar gekozen heeft om over te stappen op de e-sigaret zal dat ook merken aan zijn conditie en ook zijn huid hersteld weer.
Rokers die al één jaar geen tabak sigaret gerookt hebben zijn vele male minder gevoelig om longkanker en andere vervelende ziektes te krijgen.

Waar koop ik mijn e-sigaret?

Wil je een e-sigaret kopen, koop deze dan niet bij een supermarkt, tankstation of een andere zaak die hier niet in gespecialiseerd is. Deze bedrijven willen een graantje mee pikken van de e-sigaret trend maar het personeel van deze bedrijven weet niets af van de e-sigaret en kan je ook geen degelijk advies geven.