Gevelbeplating laten aanbrengen?

U bent op zoek naar gevelbeplating. Gevelbeplating wordt gebruikt in agrarische en industriële bouw maar kunnen net zo goed bij renovatie of andere bouw, zoals woningbouw toegepast worden. De toepassing bepaalt gedeeltelijk het soort plaat. Voor industriële en agrarische bouw zijn andere zaken belangrijk dan in woningbouw. Dat bepaalt mede de eisen die worden gesteld aan de beplating. Niet elke plaat is even geschikt voor ieder toepassingsgebied. Tijd om u goed te oriënteren. De meest toegepaste gevelpanelen zijn de geïsoleerde. Deze zijn horizontaal of verticaal te installeren waarbij er keuze is uit diverse profileringen. Er is dus veel keuze in gevelbeplating en dat is maar goed ook.

De soorten gevelbeplating

De soorten gevelbeplating waaruit u kunt kiezen is groot, maar de keuze wordt groot een deels bepaald door de functie van het gebouw. De sandwichpanelen die geïsoleerd zijn worden het vaakst toegepast. Ze kunnen op verschillende manieren aangebracht worden met blinde verankering. U ziet dus niets aan bevestigingsmateriaal. U kunt bij deze plaat kiezen uit drie verschillende profileringen. Dan zijn er de damwandprofielen, geschikt voor ongeïsoleerde ruimtes en de potdekselplaten. Deze laatste kunnen zeker ook toegepast worden bij woningbouw en zijn geschikt voor geïsoleerde en ongeïsoleerde ruimtes. Voor alle platen geldt dat er passende kozijnsystemen zijn, de zogenaamde klikkozijnen. Deze worden met geïsoleerd glas geleverd. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Laat u dan adviseren door een specialist.

Gevelbeplating laten aanbrengen

Gevelbeplating laten aanbrengen, dat vraagt om gespecialiseerde vakmensen. Deze vindt u bijvoorbeeld bij EG Assembly. Een bedrijf met jarenlange ervaring en koploper op het gebied van gevel- en dakbeplating. Een bedrijf dat staat voor kwaliteit en kennis. Wellicht is het een idee om eens vrijblijvend contact op te nemen. U zult vriendelijk en direct te woord gestaan worden. EG Assembly is gespecialiseerd in renovatie en totaalbouw van bedrijfsruimtes voor elk budget.

gevelbeplating