NEN normen van Installatiebedrijf Enschede

Als installatiebedrijf Enschede zijn wij gespecialiseerd in een aantal werkzaamheden zoals het aanleggen van zonnepanelen, het vervangen van meterkasten, bedrijfshal verlichting en winkelverlichting. In deze blog vertellen wij u graag meer over het plaatsen of vervangen van uw meterkast. Dit moet worden aangelegd door een professioneel installatiebedrijf Enschede. Daarnaast is het ook mogelijk om uw meterkast te laten uitbreiden met een extra groep. Wist u bijvoorbeeld dat wanneer u last heeft van een stroomstoring, dit kan liggen aan de kwaliteit van uw meterkast?

NEN normen van Installatiebedrijf Enschede

Als installatiebedrijf Enschede bekijken wij of uw meterkast vervangen moet worden, of dat er één groep aan vervanging toe is. Dit moet altijd vervangen worden door een erkende elektricien, volgens de NEN normen. Regelmatig zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de NEN. Zo moet alles worden aangelegd volgens de NEC 81 norm, dit wordt ook wel bliksembeveiliging genoemd. Dit houdt in dat alle elektrotechnische onderdelen moeten voldoen aan het standaard installatieontwerp dat is opgemaakt voor de meterkast. Tevens is het belangrijk om de nieuwe blikseminstallatie te onderhouden om een blikseminslag zoveel mogelijk te beperken. Wist u bijvoorbeeld dat installateurs en elektriciens zich regelmatig moeten laten bijscholen, zodat ze hun werkzaamheden op een professionele manier kunnen blijven uitvoeren? Er zijn namelijk steeds nieuwe reglementen waaraan moet worden voldaan.

Installatiebedrijf Enschede staat voor u klaar

Heeft u stoomstoring en wilt u graag dat een installatiebedrijf Enschede hiernaar komt kijken? Dan kunnen wij wat voor u betekenen, dus neem snel contact met ons op! Ook wanneer uw lampen regelmatig even donkerder worden en daarna weer lichter, is het verstandig om het even na te laten kijken.