FAQ je veelgestelde vragen!

Veelgestelde vragen

Samenbloggen.nl biedt verschillende pakketten, er is dus altijd een pakket dat aansluit bij uw behoefte. Het is verstandig om te kijken naar de hoeveelheid artikelen die je per jaar wilt plaatsen.

Nee, Samenbloggen werkt zonder contracten. Je kan zo vaak als jezelf wilt een pakket afnemen bij ons, je kan zelf bepalen hoeveel artikelen je wil plaatsen bij ons.

Bij Samenbloggen kunt u veilig en direct online betalen via iDeal. Betalen met iDeal is snel, gemakkelijk, veilig en volledig gratis. Selecteer bij het afrekenen de optie iDEAL en daarna meteen uw bank. Nadat u op de knop ‘Bestelling plaatsen’ klikt, wordt u omgeleid naar uw bank en de bekende internetbankieren. U kan gebruik maken van iDEAL als u een rekening hebt bij één van deze banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank en Knab bank.

Het antwoord is NEE, Samenbloggen is geen PBN. Een PBN is een privé blog netwerk, Samenbloggen is niet privé maar toegankelijk voor iedereen, Samenbloggen is enkel een tool waarmee je toegang krijgt tot diverse artikel websites met slechts 1 gebruikersaccount. Iedere aangesloten website/ partner heeft haar eigen beheerder, IP-adres en linkprofiel. Iedere aangesloten website staat op zichzelf, dus er is geen sprake van een netwerk. Om een lang verhaal kort te maken, Samenbloggen is dus enkel een loginportaal.

Ja, je kunt direct jouw artikel eenvoudig publiceren bij een van de aangesloten partners van Samenbloggen. Het is wel belangrijk om de algemene voorwaarden goed door te lezen. De redactie van de partner website zal ten allen tijde jouw artikel handmatig controleren of deze volgens de voorwaarden is geplaatst. Onze voorwaarden zijn te vinden op deze pagina: Algemene voorwaarden.

Bij Samenbloggen is jouw artikel altijd online aanwezig.

Uiteraard is het ten allen tijde mogelijk indien gewenst om zelf je artikel te verwijderen of aan te passen.

Ook hoger in Google met Samenbloggen?

Artikel marketing tool pakketten vergelijken

Artikel marketing tool Samenbloggen.nl biedt verschillende pakketten, er is dus altijd een pakket dat aansluit bij uw behoefte. Daarnaast biedt elke aangesloten website beschikt over categorieën die in te zetten zijn voor vrijwel elke branche.

Probeer het bijna kosteloos en vrijblijvend

Samen kunnen wij van Samenbloggen.nl een succes maken, daarom hebben wij een proefpakket samengesteld. Bij bestelling ontvangt u een e-mail van ons met de logingegevens voor ons artikel portal, u heeft direct de mogelijkheid om 5 artikelen te plaatsen op één van de aangesloten websites.