10 Feet Kleding, door Nederland, voor de wereld

Nederlandse klasse en stijl, dat is 10 Feet. Dankzij de internationale allure zult u niet meteen denken dat 10 Feet kleding gewoon een product uit Nederland is, maar niets is minder waar. En daar mogen we als Nederlanders heel trots op zijn. In ons kikkerlandje zijn we altijd erg terughoudend en zullen we nooit zeggen dat de mooiste kleding gewoon uit Nederland komt, maar 10 Feet is er daar één van. Maar niet alleen het merk is een Nederlands product, de designs van 10 feet kleding zijn ook perfect voor de Nederlandse vrouw. 10 Feet kleding is namelijk stijlvol, met een rauw randje, maar tegelijkertijd wel erg gebruiksvriendelijk zodat u zonder problemen op de bakfiets door de regen de kinderen naar school kan brengen en vervolgens door te fietsen naar kantoor. Want alleen Nederlandse merken weten wat een Nederlandse vrouw dagelijks moet doorstaan en 10 FEET KLEDING is daar perfect voor.

HOOFDKANTOOR
Het elegante bakstenen gebouw buiten Amsterdam vormt de prachtige omgeving voor het 10 FEET hoofdkwartier, met een interieur dat hetzelfde charmante ontwerp als het merk weerspiegelt. Het Nederlandse designermerk is in 1999 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een label met fans over de hele wereld. Alle afdelingen zijn onder één dak geplaats, die als één in dit levendige, ontwerpgedreven bedrijf functioneert.
Alle 10 Feet collecties worden in huis ontwikkeld, ondersteund door grafisch ontwerp, styling en productieafdeling. Samen met het management, logistiek, verkoop, branding en bedrijfsgroepen die de wereldwijde blootstelling en expansie overzien, hebben ze een resultaat gecreëerd dat een unieke synergie en creatieve puls is die je kan voelen in een bedrijf dat zich meer voelt als een familie.

DE 10 FEET VISIE
10 Feet kleding streeft ernaar een modemerk te zijn a zich succesvol aansluit bij de spectaculaire wereld van de mode. Een merk dat vrouwen met trots dragen en producten die rijk zijn aan details en van hoge kwaliteit zijn.

DE 10 FEET WAARDEN
Creativiteit – Wij handelen met moed en nieuwsgierigheid door voortdurend de unieke technieken die beschikbaar zijn in de industrie te proberen, terwijl wij trouw blijven aan onze stijl.

Integriteit & Efficiëntie – Wij verbinden ons ertoe om de hoogste normen te handhaven. Wij zijn gedreven door het verlangen om op de juiste manier de juiste dingen te doen op de juiste tijd. We streven ernaar een stap vooruit te blijven en altijd een plan B te hebben.

Passie – Acties spreken luider dan woorden. We blijven trouw aan onze overtuigingen en voeren ze uit. Onze liefde voor het merk wordt uitgedrukt in onze producten en het bedrijf. Deze liefde wordt weerspiegeld in hoe het bedrijf handelt tegen het personeel, klanten en potentiële klanten.
We geven nooit op en reageren op veranderingen met positieve energie, vertrouwen en vastberadenheid.

10 FEET ONLINE

Online vind je een aantal 10 Feet dealers. Een bekende 10 Feet kleding winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook 10 Feet online Het bestellen van 10 Feet kleding online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat erbij en de winkel stuurt het naar gratis en binnen 48 uur naar je op.

Tagged , , , , ,