3M entreematten voor een mooie en praktische entree

Een entreemat is het eerste wat bezoekers zien in uw bedrijf en daarom is het belangrijk te kiezen voor een mooi exemplaar, zoals de 3M Nomad Aqua 85. 3M entreematten staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Deze entreematten absorberen vuil en vocht dankzij een speciaal materiaal dat is verwerk in de matten. Zo houdt uw vuil en vocht buiten de deur. Natuurlijk moet een entreemat niet alleen praktisch zijn, maar er ook mooi uitzien. Daarom kunt u bij deze entreematten kiezen uit verschillende kleuren en formaten. Zo vindt u een mat die perfect bij uw bedrijf past.

De innovatieve werking van de 3M entreematten

De gehele Nomad serie van de 3M entreematten werkt op innovatieve wijze. Ze zijn voorzien van een duo-vezelstructuur. Dit houdt in dat een deel van de vezels vocht absorbeert en een ander deel juist vuil opvangt. Zo blijft het vuil en vocht achter in de mat en wordt het niet mee naar binnen genomen. Dit is zeer vernieuwend. Eerder bleef vuil en vocht boven op de mat liggen in plaats van dat het goed in de mat werd opgenomen. Daardoor gingen deze matten niet lang mee. De 3M entreematten gaan daarentegen zeer lang mee en zijn ook nog eens zeer gemakkelijk schoon te maken. Er zijn matten voor weinig loopverkeer zoals de 3M Nomad Aqua 45, maar ook voor veel loopverkeer zoals de 3M Nomad Aqua 85.

Overige voordelen

De 3M entreematten absorberen niet alleen goed vuil en vocht. Ze zijn ook voorzien van een anti-slip laag, zodat ongelukken kunnen worden voorkomen. Daarnaast kunt u kiezen voor een entreemat of voor een rol. Wanneer u voor een groot oppervlak een entreemat nodig heeft, is een rol zeer handig. Ten slotte kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Zo kunt u de 3M Nomad Aqua 85 en andere entreematten van het merk kopen in de kleuren antraciet/grijs, lichtgrijs, kastanjebruin en marineblauw. Er is altijd wel een entreemat die past bij uw bedrijf. Zo kiest u bij intensief gebruik bijvoorbeeld voor de 3M Nomad Aqua 85. Een mooi uiterlijk wordt gecombineerd met een innovatieve manier van vuil- en vochtabsorptie bij de Nomad serie van de 3M entreematten.

Tagged , , , , ,