Altijd arbeidsongeschikt geweest, wat nu? Loopbaancoach helpt

Loopbaancoach helpt bijvoorbeeld goed bij deze situatie: jij ben van arbeidsongeschikt naar goedgekeurd verklaart. Maar wat voor baan ben ik dan geschikt voor? Een loopbaancoach kan jou hierbij helpen! Stel, jij bent jaren arbeidsongeschikt geweest en al jaren thuis geweest zonder baan. Jouw vorige werkgever heeft geen interesse meer in jou, want jij kunt niet meer hetzelfde werk verrichten als wat jij deed. Daar zit je dan, zonder werk, de uitkeringsinstantie gaat jouw uitkering binnenkort stoppen. En dan? Jij wilt wel aan de slag, maar wat kun jij eigenlijk? Lees dit artikel verder en ontdek wat een loopbaancoach voor jouw kan betekenen.

Loopbaancoach helpt stress te verminderen

Langzaam voel jij de paniek er in sluipen, want hoe moet dat nou? Geen werk, geen inkomen en jij wilt zo graag weer aan de slag. Met de hulp van een goede loopbaancoach kun jij de eerste stap zetten naar die geweldige nieuwe baan, die jij aan kunt en waarin jij jezelf helemaal thuis voelt.

Samen met de loopbaancoach ga jij kijken naar de mogelijkheden voor jou. Er zijn trainingen die jij kunt volgen en er zullen een aantal gesprekken met jouw loopbaancoach zijn. Aan de hand van die gesprekken en trainingen zal jij er achter komen wat jij kunt, wat jij wilt en hoe die perfecte baan voor jou eruit zal zien. Jij zal meer zelfvertrouwen krijgen door dit inzicht in jouw kunnen, en daardoor zullen de sollicitaties ook beter verlopen.

Jouw inzet wordt beloont

Dacht jij altijd dat jij toch niet naar die ene functie hoefde te solliciteren, omdat die werkgever jou toch niet zou willen? Misschien zit jij wel helemaal mis, en kun jij meer dan jij denkt. Aan het eind van het traject van de loopbaan coach zal jij zien dat het zeker de moeite waard is om te solliciteren. Nu jij na de training van de loopbaan coach weet wat jij kunt en wilt, zal de sollicitatie gemakkelijker gaan. En wie weet ga jij er aan het eind vandoor met die leuke baan, waarvan jij zelf nooit verwacht had hem te krijgen? En dat allemaal door jouw inzet en met hulp van een loopbaan coach!

Tagged , , , ,