Appartement voor één nacht

Reis je met een (groot) gezin? In zo’n geval kan het handig zijn om een appartement te boeken via HotelOnderweg.nl. Het voordeel van een appartement is dat er meerdere slaapkamers aanwezig zijn. Je hoeft dan niet met z’n allen op één kamer te slapen. Voor gezinnen is een appartement om één of meerdere nachten te overnachten dus perfect.

Schoonmaakkosten

Houd er wel rekening mee dat er bij een appartement in sommige gevallen schoonmaakkosten in rekening worden gebracht. Afhankelijk van de grootte van het appartement kunnen deze oplopen tot 100 euro, 150 euro of zelfs meer. De kosten voor een overnachting kunnen daardoor wel aardig oplopen. Wil je een appartement boeken voor een nachtje, kijk dan even goed naar de hoogte van de schoonmaakkosten. Tel deze kosten bij de huurkosten op. Daarna weet je wat de overnachting in totaal gaat kosten.

Boeken via internet

De meeste appartementen kun je eenvoudig via internet boeken via HotelOnderweg.nl. Om de boeking te kunnen maken heeft het hotel / verhuurder wel enkele persoonlijke gegevens van je nodig. Denk hierbij aan je naam, adres, woonplaats en geboortedatum. Verder is het zo dat veel hotels ook je creditcardgegevens willen hebben. Mocht je niet komen opdagen, dan kunnen ze de kosten in rekening brengen via je creditcard. Betalen doe je namelijk bijna altijd contant, tijdens het uitchecken.

Aankomst- en vertrektijden

Heb je een boeking gedaan via internet? Kijk dan nog even naar de aankomst- en vetrektijden waarmee het hotel werkt. Vaak is het zo dat je vanaf een bepaald tijdstip kunt inchecken, bijvoorbeeld om vanaf 15.00 uur. Dit is belangrijk om te weten, want zo voorkom je dat je te vroeg bent en urenlang moet wachten in de lounge van het hotel. Ook de uitchecktijd is van belang. Door kennis te nemen van deze tijd weet je hoe laat je uiterlijk uit het appartement moet vertrekken. De meeste verhuurders werken met een uitchecktijd van 10.00 of 11.00 uur. Je kunt dus rustig op tijd op staan en uitchecken. Daarna kun je je weg vervolgen, op weg naar je vakantiebestemming!