Automatische deuren onderhoud

Binnen veel bedrijven zijn er automatische deuren aanwezig. Er kan gedacht worden aan industriedeuren, snelloopdeuren, roldeuren en automatische docksystemen. De automatische deuren zijn vaak een belangrijk onderdeel van bedrijfsprocessen. Wanneer een deur niet goed meer werkt, kunnen de processen in gevaar komen wat vervelende gevolgen kan hebben voor een bedrijf. Het is daarom voor bedrijven belangrijk dat de automatische deuren in goede staat verkeren. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de deuren in topconditie blijven en de kans op een storing wordt verkleind.

Automatische deuren onderhoud

ROMASS Business is de reparatie en onderhoudsspecialist van alle types en merken automatische deuren, industriedeuren en docksystemen. Onze monteurs hebben jaren lange ervaring en beschikken over de juiste kennis. Ze zijn vakkundig opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren. Of u nu onderhoud wilt laten uitvoeren aan een industriedeur, toegangshek of een docksysteem, voor onze monteurs is dit geen probleem. Ze kunnen alle problemen oplossen van een automatische deur.

Om de veiligheid van personeel, goederen en voertuigen te waarborgen is het wettelijk verplicht om bedrijfsdeuren jaarlijks te laten keuren en onderhouden door een erkend bedrijf. Om een veilige werkomgeving te creëren moeten automatische deuren aan een aantal eisen voldoen. Indien de deur niet voldoet aan de wettelijk vastgestelde eisen mag deze niet worden gebruikt totdat de onderdelen wel voldoen aan de eisen. Tijdens een onderhoudsbeurt worden onderdelen zoals de onderloopbeveiliging, scharnieren, kabels veren, motoren en nog meer onderdelen gecontroleerd of ze voldoen aan de wettelijke eisen. Indien een onderdeel versleten is, beschikken onze monteurs over een voorraad van reserve onderdelen waardoor het versleten onderdeel direct vervangen kan worden.

ROMASS Business inschakelen

Wilt u gebruik maken van de diensten van ROMASS Business voor automatische deuren onderhoud? Neem dan contact op met ROMASS Business. We bieden verschillende onderhoudsprogramma’s aan voor automatische deuren. Afhankelijk van het aantal deuren, de conditie van de deuren en uw wensen, kunt u kiezen uit een van onze onderhoudsprogramma’s. Wanneer u een onderhoudscontract heeft afgesloten wordt er in samenspraak een afspraak ingepland. Een van onze ervaren monteurs komt bij u op locatie om uw deuren te onderhouden volgens de wettelijke eisen.

Voor meer informatie over onze onderhoudscontracten of diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.