CCTV camerasysteem voor jouw bedrijf

Als je een bedrijf lijdt, is een CCTV systeem niet weg te denken. Je moet altijd op de hoogte zijn wie op het terrein komt. Vooral in de avonduren. Het werkt goed om criminele af te schrikken en het helpt ook om ze te identificeren, mochten ze wel gedurfd hebben je privéterrein toe te treden. Om dit te kunnen doen heb je een uitstekende camera systeem nodig.
Deurplus heeft precies wat je nodig hebt. Hun CCTV camerasystemen geven je uitstekende en heldere beelden. Vooral ’s avonds kun je daarop rekenen. Je kunt kiezen tussen analoge HD-SDI systemen of IP systemen. Het is ook mogelijk om een combinatie van ze te krijgen. Je kunt je smartphone ook gebruiken bij zo een systeem. Je kunt het gebruiken om de servers of recorders te bedienen.
Je kunt zelf de systeem instellen op wat je wilt zien. Als het nou om overzicht of detail gaat.
Wat je ook kunt doen, is je CCTV camerasysteem als ruimtebeveiligers instellen. Wanneer de camera een beweging detecteert stuurt het je een notitie met een live beeld ervan. Je hebt dus geen monitor nodig en je krijgt het waar je ook mocht zijn.

Deurplus zal samen met je werken om een systeem voor je in elkaar te zetten die zal passen bij je wensen. Als je meer informatie wilt hebben kun je hun website bezoeken en misschien kun je dan meteen een afspraak maken. Naast camerasystemen hebben ze ook andere veiligheidssystemen die je misschien ook zullen bevallen.