Circle of Gentlemen: een succesverhaal

Je vindt de CoG Circle of Gentlemen collectie terug bij overhemden.com. Circle of Gentleman is een trendy en jong Nederlands merk voor overhemden. Dankzij de originele ontwerpen en het gebruik van uitsluitend basismaterialen van de hoogste kwaliteit hebben de overhemden van CoG Circle of Gentleman in een mum van tijd een internationale beroemdheid gekregen.

Circle of Gentlemen het merk
Circle of Gentlemen het merk

Nederlandse ontwerpers
De Nederlandse ontwerpers van de Circle of Gentlemen overhemden kiezen hoogwaardig katoen dat wordt gewoven in Italië. Dankzij de stevige en strakke boord leveren de hemden een formele look (ook wel een geklede look genoemd) op die tegelijk behoorlijk scherp en strak aanvoelt. Wat de overhemden van CoG zo verschillend maakt is dat ze uniek zijn in hun eigentijdse karakter.

De overhemden worden vervaardigd uit stoffen gemaakt door de bekendste Italiaanse wevers, zoals bijvoorbeeld Monti Tessitura. Die Italiaanse productie zorgt samen met het uitzonderlijke oog voor detail bij aan de hoogwaardige uitstraling van Circle of Gentlemen overhemden.

overhemden voorbeeld
overhemden voorbeeld

De modieuze en toch herkenbare overhemden van CoG pik je zo uit onze catalogus. Stijlvolle business overhemden en shirts die volledig bedekt zijn met opvallende prints, naast iets klassiekere ruitdesigns en luxueuze effen kleuren. Vanuit Nederland of België kan je hier je favoriete Circle of Gentlemen shirt of overhemd bestellen.

Circle of Gentlemen: een succesverhaal
Met z’n opvallende collectie richtte CoG zich duidelijk op de zelfverzekerde en modebewuste (zaken)man. Opgericht in 2006 en op geen tijd doorgegroeid naar internationale faam, dat is het succesverhaal achter CoG Circle of Gentlemen in een notendop. Het is ook het verhaal van twee vrienden, Jan Jaap van Gent en Michel van Kommer, die ooit samen de productie opstartten van overhemden met een hoge en karakteriserende Italiaanse boord. De shirts werden bedrukt met mooie designs en verschenen in allerlei verschillende kleuren.