De beste aannemer voor een verbouwing

Je hebt besloten om je huis grondig te verbouwen. Dat gaat flink wat geld kosten, maar het is wel hoog tijd om je woning eens flink onder handen te laten nemen. De woning kan beter geïsoleerd worden, de badkamer is al een tijd lang hetzelfde en vertoont gebreken en het dak lekt. Kortom, voldoende redenen voor een verbouwing. Je gaat op zoek naar een geschikte aannemer, maar vraagt jezelf af: waar moet ik beginnen. Een logische gedachte, omdat je immers niet iedere dag een aannemer nodig hebt.

Waar kun je de zoektocht beginnen?

Allereerst kijk je waarschijnlijk in je naaste omgeving. Misschien hebben vrienden van jou onlangs een aannemer over de vloer gehad. Je kunt hen vragen wat hun bevindingen zijn over die aannemer. Mond-tot-mond reclame is voor veel aannemers de belangrijkste reclame en zo komen ze vaak ook aan de meeste klanten. Mochten je vrienden niet te spreken zijn over de aannemer of mochten ze onlangs geen aannemer over de vloer hebben gehad, dan kun je verder kijken.

Het internet is natuurlijk buitengewoon handig voor het opzoeken van allerlei zaken, zo ook het vinden van een aannemer. Woon je bijvoorbeeld in Twente, dan is Mario Wesseling Hengelo, Enschede of Almelo iets wat kan helpen bij je zoektocht naar een geschikte aannemer.

 

Geen verrassingen

Je wilt achteraf natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan, dus daarom is het raadzaam om een aannemer eerst langs te laten komen. Samen met de aannemer kun je dan jouw wensen bespreken.