De snelle Schaerer TWIN 500 biedt legio mogelijkheden

De Schaerer TWIN 500 is een snelle espressomachine die een legio mogelijkheden biedt. Het is dan ook niet vreemd dat dit apparaat aan populariteit wint. De machine beschikt over een dubbele bonencontainer om diverse koffiemelanges te gebruiken. Kopjes kunnen bovenop de machine worden verwarmd. Het lijkt dus de ideale koffiemachine te zijn. Het werkt snel en u kunt meerdere kopjes koffie tegelijkertijd zetten. Dit is vooral handig voor horecaondernemingen. Echter zijn er ook vaker particulieren die gebruik maken van een koffiemachine als de Schaerer TWIN 500.

Onderhoud vereist voor de Schaerer TWIN 500

Het is altijd aan te raden om onderhoud te plegen aan grotere koffiemachines, zo ook aan de Schaerer TWIN 500. Dit zorgt ervoor dat de espressomachine optimaal blijft werken. Onderhoud kan echter een prijzige aangelegenheid zijn. Bij een specialist is het vaak ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Mochten er dan calamiteiten plaatsvinden aan de Schaerer TWIN 500, dan kan dit zonder bijkomende kosten worden opgelost. Met een gedegen onderhoudscontract kan dit zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week het geval zijn.

Storingen door heel Nederland laten verhelpen

Door een onderhoudscontract op de Schaerer TWIN 500 af te sluiten, kunnen problemen door heel Nederland worden verholpen. Het kan zelfs het geval zijn dat de gebruiker een leentoestel krijgt, als de Schaerer TWIN 500 gerepareerd moet worden.

Tagged , , , , ,