De voordelen van Gira Schakelmateriaal

Wanneer je opzoek gaat naar nieuw schakelmateriaal heb je een groot scala aan keuzes. Voor een klein prijsje kan je wel iets bij de bouwmarkt kopen, maar is dit echt wat je in je huis wilt? Je wilt dat het schakelmateriaal bij de rest van je huis past en mooi opgaat in de rest van het design. Een erg goede keuze is Gira.

De naam Gira staat voor moderne systematische gebouwentechniek die wonen veiliger, comfortabeler en meer energiezuinig maakt. Het merk ontwikkeld zich al meer dan 100 jaar en staat bekend om haar Duitse grensverleggende technologie.

Gira schakelmateriaal brengt dan ook vele voordelen met zich mee.

Veilig en betrouwbaar

Gira staat bekend om zijn beveiliging en betrouwbaarheid. Het vertegenwoordigt het beste en hoogwaardigste schakelmateriaal dat je op de markt kan verkrijgen. Gira schakelmateriaal wordt in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd.

Veel designmogelijkheden

Als je nou een supermodern huis hebt waar je schakelmateriaal voor wilt hebben dat precies bij je stijl past. Of als je in een oude boerderij woont en schakelmateriaal wilt dat hier goed in past. Het kan allemaal met Gira schakelmateriaal. Er zijn vele strakke en moderne uitziende schakelsystemen, maar ook nostalgische schakelsystemen met een meer ouderwetse uitstraling. En alles wat daar tussenin valt. Niet alleen heb je keuze in design, maar ook in kleur. Zo kan je ervoor zorgen dat het schakelmateriaal precies in jouw inrichting past. Zoveel keuze krijg je bij andere merken niet, dus met Gira zal je zonder twijfel slagen in je zoektocht naar nieuw schakelmateriaal.

Groot assortiment

Bij Gira schakelmateriaal heb je niet alleen de keuze uit reguliere schakelaars, dimmers en wandcontactdozen. Maar je kan ook kiezen voor USB-Wanddozen (USB-stopcontact/oplader), drukvlakschakelaars, comfortschakelaars, LED-oriëntatieverlichting en RDS inbouwradio’s. Omdat Gira gebruikt maakt van basiselementen kan je makkelijk van serie wisselen om goedkoop en snel een nieuwe frisse look te realiseren. Het fijne aan dit grote assortiment is dat je verschillende toepassingen in je huis kan integreren en dat dit ook nog eens allemaal goed bij elkaar past. Zo heb je er geen last van dat je USB-wanddoos een geheel ander uiterlijk heeft dan je normale wanddozen. Dit is wel zo fijn voor een universeel uiterlijk in je huis. Het bespaart je ook een hoop tijd, omdat je nu niet verschillende toepassingen bij verschillende merken hoeft te zoeken in de hoop dat het bij elkaar past.

Makkelijk te installeren

Gira schakelmateriaal is makkelijk te installeren en heeft geen herbewerking van elektrisch bedrading nodig. Het fijne hieraan is dat je geen installateur hoeft in te huren en daarmee bespaar je jezelf een hoop extra kosten. En het verwisselen van het stopcontact is ook nog eens een relatief snel proces. Als je instructies kan volgen en je huis is goed ingericht op deze stopcontacten, dan kan je ze binnen 30 minuten zelf installeren. Dit is wel mits je comfortabel bent met het werken met elektrische bedrading en instructies kan volgen. Voel je je hier niet fijn bij, vraag dan iemand anders om het te doen of huur alsnog een installateur in.

gira schakelmateriaal