Defecte poort maken bij ROMASS

Snel een defecte poort maken bij ROMASS in heel België door ROMASS

Wanneer uw poort stuk is, kan dit vervelende gevolgen hebben. Het kan zijn dat uw poort niet meer dicht of open gaat wat kan betekenen dat uw geen gebruik meer kan maken van uw garage of andere toegangswegen. Om ervoor te zorgen dat uw poort weer optimaal gaat functioneren, kunt u een technieker van ROMASS inschakelen. Onze technieker komt zo spoedig mogelijk uw kant op, om uw poort te maken.

Poort maken

Wanneer een van onze techniekers bij u op locatie is, gaan ze allereerst onderzoeken welk onderdeel of onderdelen van de poort stuk zijn. Wanneer onze technieker dit in beeld heeft gebracht gaat hij de desbetreffende onderdelen maken en indien nodig vervangen. Onze techniekers beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van verschillende onderdelen van verschillende merken. Dankzij onze ruime voorraad wordt bij 95% van de defecte poorten deze direct ter plaatse gemaakt. Daarnaast worden onze techniekers jaarlijks bijgeschoold om op te hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten. U hoeft daarom niet bang te zijn dat wij uw type poort niet kunnen maken

Hoe kan ik een defecte poort aanmelden?

Onze professionele techniekers adviseren wanneer uw poort kapot is direct een professioneel herstelbedrijf in te schakelen om verdere schade te voorkomen. Bij ROMASS kunt u via de website en telefonisch een defecte poort aanmelden. Op onze website vindt u een aanmeldingsformulier voor een storing aan een poort. Door de verschillende stappen in dit formulier te volgen meldt u snel en eenvoudig een defecte poort aan. Een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact op om een definitieve afspraak in te plannen wanneer een van onze techniekers langs komt om uw poort te maken. Wilt u liever telefonisch een herstelling doorgeven? Geen probleem. U kunt ons bereiken op: 078-484996.

In welke regio’s is ROMASS actief?

ROMASS beschikt over een groot netwerk van techniekers waardoor wij werkzaam zijn in heel België. Of u nu een defecte poort heeft in Antwerpen. Ukkel, Brugge, Brussel, Leuven of Geel. Een van onze techniekers komt zo spoedig mogelijk uw kant op om uw poort te maken.

Voor meer informatie over onze diensten, kunt u onze website raadplegen.