Een blik op Total War Warhammer

Total War Warhammer is een ontzettend leuke en uitdagende game waarin strategie en tactiek essentieel zijn. De game wordt 24 mei dit jaar verwacht en wordt ontwikkeld door the Creative Assembly. Met de combinatie van de facties en personages van de Warhammer Universe en de gameplay van de Total War spellen is Total War Warhammer zeker geen spel om links te laten liggen. Altijd al een fantasy leger willen leiden? Met Total War Warhammer kan het! Met allerlei verschillende personages en één van de vier facties die onderverdeeld zijn in units kun jij het ultieme leger creëren en bespelen! Ondanks dat de game in mei pas uitkomt kun je de pre-order van Total Warhammer kopen met de links in deze blog!

Total War Warhammer kopen

Total War Warhammer kopen? Dit kun je verwachten van dit spel als je Total War Warhammer gaat kopen. Total War Warhammer is een real-time tactics game waarin strategie en tactiek centraal staan. Jij hebt de beschikking tot een heel leger van wezens uit de Warhammer Universe zoals monsters, helden en krijgers en kan elk personage besturen in de strijd tegen waardige tegenstanders. Je kunt kiezen uit vier verschillende facties om mee te vechten: the Empire, the Greenskins, the Vampire Counts en de Dwarfs. Behalve alleen vechten kun je in de speciale quest modus ook missies voltooien. Met Total War Warhammer ben je in ieder geval wel een tijdje bezig en als strategieën bedenken jou ligt is Total War Warhammer het spel voor jou!

Total War Warhammer bestellen

Total War Warhammer kun je als pre-order bestellen door middel van het volgen van één van de links in deze blog. Je kunt de game dan alvast reserveren zodat je na de release niks meer hoeft te doen behalve het spel openen en beginnen met spelen! Binnen no time heb jij dan al een eigen fantasy leger en bedenk je geniepige strategieën om de vijand in het nauw te drijven. Total War Warhammer bestellen is veel makkelijker dan even naar de winkel gaan als het uit is, dus klik op die links en reserveer de pre-order!

Tagged ,