Een jarretel set en kuisheidsgordel voor vrouwen meer verkocht bij warm weer

Erotische producten zoals een jarretel set en een kuisheidsgordel voor vrouwen worden meer verkocht bij warm weer. Dat is gebleken uit een verkoopanalyse van een online warenhuis in samenwerking met een weerbureau. In periodes met hoge temperaturen ligt het aantal verkochte erotische artikelen hoger dan wanneer de temperaturen laag zijn. Met name in de verkoop van massageolie, vibrators en complete verwenpakketten is een grote piek te bespeuren als er temperatuurrecords worden gebroken. Uit het onderzoek bleek ook dat de meeste erotische artikelen worden aangeschaft door vrouwen. Ruim 65 procent van de aankopen wordt gedaan door vrouwen en bijna 35 procent door mannen. Voorbeelden van bestelde producten zijn een jarretel set en een kuisheidsgordel voor vrouwen.

Maak het seksleven extra spannend met een jarretel set

Met erotische producten kan het seksleven extra spannend gemaakt worden. Een jarretel set is erg sexy en dit artikel kan in verschillende soorten en maten worden aangeschaft. Kies bijvoorbeeld voor een doorschijnend setje, een jarretel setje met haltertop of een jarretel set met printopdruk. Jarretels zijn doorgaans gemakkelijk te combineren met diverse soorten kousen. Op die manier kan er een zeer opwindende outfit gecreëerd worden.

Houd het seksleven in toom met een kuisheidsgordel voor vrouwen

Een kuisheidsgordel voor vrouwen is uitermate geschikt om het seksleven van een partner in toom te houden. Deze gordel kan voor langere tijd gedragen worden. Zodoende heeft de ene partij maximale controle over de seksuele escapades van de andere partij. De kuisheidsgordel voor vrouwen is verkrijgbaar in diverse modellen en materialen.

Tagged , , , , ,