Een kapotte autosleutel of een extra sleutel nodig?

Heb je last van een kapotte autosleutel of gewoon een extra sleutel nodig? Er zijn tal situaties te bedenken waarin een extra autosleutel handig is. Vaak schuiven we dit soort klusjes voor ons uit maar wanneer het te laat is komt de spijt al snel. Zorg daarom altijd tijdig voor een extra sleutel, het hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar het voorkomt een boel ellende. Voordat je het weet ben je te laat. In deze blog lichten wij toe wat je kunt doen bij een kapotte autosleutel en wat je kunt doen wanneer je een extra sleutel wilt laten bijmaken.

Nieuwe autosleutel bijmaken?

Autosleutels zijn een aantal jaren uniek geweest, bij de aankoop van een auto kreeg je één of twee autosleutels, hier moest u het mee doen. Tegenwoordig is het geen probleem om uw autosleutel bij te laten maken. Steeds meer sleutelspecialisten krijgen de vaardigheden en mogelijkheden om uw autosleutel bij te maken. Dit is te doen voor vrijwel alle automerken, of u nou een Kia, Ford, Peugeot of een Mercedes heeft alle autosleutels kunnen worden bijgemaakt. Voordat u uw sleutel wil laten vervangen of bij laten maken zoek wel eerst uit of de sleutelspecialist waar u van plan was heen te gaan in staat is om uw probleem te verhelpen. Naast het vervangen van een kwijtgeraakte sleutel kunt u ook een extra sleutel bij laten maken zonder dat u er een bent verloren. Mochten er meerdere gebruikers van een auto zijn? Laat ook dan gerust een autosleutel bijmaken.

Wat te toen met een kapotte autosleutel?

Naast het feit dat een zoekgeraakte autosleutel voor veel problemen kan zorgen kan een defecte autosleutel ook erg vervelend zijn. Is dit het geval, geen zorgen. Laat dan door een plaatselijke specialist beoordelen wat er te doen is aan uw probleem. Sleutelmakers kunnen vaak al snel zien of autosleutel reparatie mogelijk is of er een vervangend model nodig is.

autosleutel bijmaken