Evolutie van streamen – torrents time

Met Torrents Time, The Pirate Bay en Kickass Torents en andere torrenting websites nu in staat streaming van hoge kwaliteit. Hoe zullen online torrenting en streaming evolueren?

The Pirate Bay net inhaalde Kickass Torrents en Popcorn Time in een grote weg door onmiddellijk de integratie van de nieuwe in-browser plugin Torrents Tijd in zijn user experience. Ongeacht de juridische situatie van het materiaal gebruikers downloadt, de Pirate Bay werd gewoon de grootste streaming-site in de wereld.

Het nieuws is eigenlijk opmerkelijk omdat Popcorn Time alleen had uitgevoerd Torrents Time op donderdag. Vrijdag aankondiging van de Pirate Bay (TPB) gedemonstreerd hoe snel de torrenting wereld was het omarmen van de plugin.Terwijl de Pirate Bay heeft de kroon voor nu, verwachten TPB en Kickass Torrents (KAT) om te strijden over het in de komende maanden.

The Pirate Bay debuteerde een “streamen It!” Knop naast de video torrent verbindingen, waardoor in-browser te bekijken, net als rivaal Popcorn Time Online. Dit kunnen gebruikers kijken hun torrents op de bron pagina zelf. In principe houdt de kwaliteit van de torrent zonder bovenmatige bagage van downloads en torrent-programma’s.

Terwijl gebruikers van WatchSeries of diverse PutLocker knockoffs misschien afvragen wat de big deal is, moeten ze weten dat de kwaliteit van torrents is superieur aan de typische streaming. Het is niet meteen duidelijk of dit vermijdt het extra juridische probleem van de “opnieuw plannen,” waarbij torrent downloaders zijn (vaak onbewust) laten hun computers worden gebruikt om die dezelfde bestanden hosten als anderen te downloaden, waardoor de herverdeling van auteursrechtelijk beschermd materiaal medeplichtigheid.