Familierestaurant Schiedam

Bent u op zoek naar een familierestaurant in Schiedam waar u al uw familieleden kunt uitnodigen? Ons restaurant Schiedam biedt daarvoor uitstekende mogelijkheden. De all-in arrangementen zijn prima geschikt voor mensen met uiteenlopende smaak. Zo kunt u bij ons overwegend Aziatisch voedsel eten, maar er zijn tevens opties voor mensen die niet van Oosterse gerechten houden. Er zijn bijvoorbeeld meer Westerse maaltijden als ossenhaas met patat. Er is dus genoeg keuze voor ieder in ons restaurant in Schiedam.

Men kan een all-you-can-eat diner reserveren waarbij desserts, toetjes, drinken en dergelijken ook bij zijn inbegrepen. U kunt dus werkelijk onbeperkt uit eten in onze eetgelegenheid. Verder is het mogelijk om een reservering te plaatsen van 1,5, van 2 of van 2,5 uur. In die tijd kunt u en uw gezin en andere gegadigden onbeperkt genieten van de Aziatische keuken. Reserveer nu bij ons familierestaurant Schiedam en houdt er een gezellige dag aan over.

Maaltijden voor iedereen

Er zijn maaltijden voor iedereen in ons familierestaurant te Schiedam. Zo kan men uitgebreid gaan wokken met z’n allen. Daarbij kunt u zelf het gerecht samenstellen. U kiest de groenten, het vlees, de kruiden en de saus die gebruikt zal worden om het te bereiden. Vervolgens zal een professionele kok uit ons restaurant in Schiedam de maaltijd voor u klaarmaken. Dat gebeurt op traditionele wijze waardoor u ervan op aan kunt dat u de originele smaaksensatie uit de Oosterse keuken zult beleven. Verder kunt u uw voedsel laten bereiden op de teppan yaki gril- en bakplaten. Dat zijn metalen platen waarop met name vlees en vis wordt bereid. Genoeg keuze dus voor ieder wanneer men bij ons restaurant uit Schiedam komt eten.

Toetjes en desserts

De toetjes en de overige desserts zijn niet te vergeten in ons familierestaurant in regio Schiedam. Zo is er warme chocolade te kiezen van de chocoladefontein en zo zijn er diverse soorten ijs die ambachtelijk bereid zijn. Wilt u dus lekker kunnen nagenieten kom dan naar ons restaurant te Schiedam.