Garagedeuren maken met spoed | ROMASS 085-7822730

Wilt u uw garagedeuren maken, maar lukt dit niet? Schakel dan de ervaren monteurs van ROMASS in. Wij zijn al sinds 1995 de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types handbediende en elektrische garagedeuren in heel Nederland. Onze monteurs zijn gepositioneerd in heel Nederland, waardoor er altijd een specialist in de buurt is om een garagedeur storing op te lossen. Ze zijn in het bezit van de juiste gereedschappen en onderdelen om ervoor de zorgen dat de meeste storingen direct op locatie opgelost kunnen worden. Indien er een onderdeel niet op voorraad is, wordt deze direct besteld. Zodra wij het missende onderdeel binnen hebben, wordt er een nieuwe afspraak gemaakt om het onderdeel te monteren.

Hoe kan je garagedeur probleem voorkomen?

Een storing aan uw garagedeur is altijd vervelend. Wellicht staat u voor een dichte deur. Echter zijn er een aantal dingen die u kunt doen om de kans op een storing aan uw garagedeur te verkleinen. Allereerst zorgt preventief onderhoud ervoor dat uw deur regelmatig wordt gecontroleerd op defecte of slijtage. Een monteur kan direct ingrijpen wanneer er dreigt een storing op te treden. Als tweede tip adviseren we om zelf uw garagedeuren te onderhouden en goed schoon te houden. U kan zelf ervoor zorgen dat er zo min mogelijk vuil tussen de onderdelen komt waardoor de onderdelen minder snel zullen slijten. Als laatste tip adviseren we om direct een garagedeuren specialist in te schakelen wanneer uw deur niet goed meer functioneert. Dit om in de toekomst grote schade te voorkomen.

Hoe kan ik een storing aanmelden?

Om eventuele verdere schade te voorkomen moet u altijd zo snel mogelijk contact met ons opnemen wanneer uw garagedeur gemaakt moet worden. Via onze website kunt u snel en gemakkelijk een storing aanmelden. Wanneer u alle stappen heeft doorlopen en de aanvraag heeft ingediend nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de definitieve afspraak te bevestigen. U ontvang ook via de mail of per sms het bevestigingsnummer van de afspraak.

Voor meer informatie over de verschillende diensten ROMASS kunt u terecht op onze website