Goedkope taxi Utrecht

Recent zocht ik naar een goedkope taxi Utrecht. En dan met name gericht op het zakelijke vervoer. Ik heb dat namelijk nodig voor mijn leidinggevende, die aan mij vroeg om een prive chauffeur te regelen. Dat heeft hij namelijk voor een dag nodig omdat hij dan vele afspraken heeft in allerlei verschillende plaatsen. En dan wilt hij graag een taxi hebben die hem van plek naar plek vervoerd. Om dan niet moeilijk te doen met verschillende bedrijven zoek ik dus een soort van prive chauffeur voor hem. Maar omdat ik daar nog helemaal geen ervaring mee heb, ben ik gaan zoeken op het internet. In dit blogje leg ik graag uit voor welk taxibedrijf uit Utrecht ik heb gekozen en hoe die dag verliep wat betreft het vervoer.

Googelen op taxi Utrecht

Ik ben dus gaan Googelen op taxi Utrecht en vond al gauw vele verschillende taxibedrijven uit de Domstad. Maar bij eentje viel het mij gelijk op dat zij zich focussen op het zakelijke vervoer. Althans, zo stond dat in het stukje tekst in Google. Vervolgens ben ik dan ook naar de website gegaan van Taxiutrecht.nl, zoals dit taxibedrijf uit Utrecht heet, en las ik wat meer over hen. Er stond onder andere dat zij met goed uitziende auto’s klanten graag vervoeren van afspraak naar afspraak. Ondertussen blijven zij netjes wachten totdat de klant, in dit geval mijn leidinggevende, terug is. Daarnaast kan er ondertussen tijdens de taxirit gewoon doorgewerkt worden, indien nodig. Dit vond ik allemaal heel erg goed klinken en ik nam dan ook contact op met Taxiutrecht.nl. Een vriendelijk klinkend persoon nam de telefoon aan en ik deed mijn verhaal. Hij reageerde direct enthousiast. Wij hebben de dag afgesproken waar het om gaat en het tijdstip dat hij klaarstaat bij ons bedrijf in Utrecht.

Taxiutrecht.nl

Op de dag van de afspraak stond hij met zijn taxi al klaar. Alles was die dag perfect geregeld wat betreft het vervoer!