Herstellen schuifpoort

Wanneer je een defecte schuifpoort hebt kan dit vervelende gevolgen hebben voor je firma. Bedrijfsprocessen waar een schuifpoort een belangrijk onderdeel is, kunnen in gevaar komen. Schuifpoorten worden vaak als toegangsweg gebruikt voor personen en goederen. Wanneer deze niet goed meer functioneren, kan het voorkomen dat goederen niet meer geladen of gelost kunnen worden. Om te voorkomen dat firma’s zo min mogelijk overlast hebben van een defecte schuifpoort, is ROMASS Business 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. We sturen zo snel mogelijk een technieker uw kant op om de problemen op te lossen met een poort.

Herstellen schuifpoort

Een interventie aan een schuifpoort kan ontstaan door slecht onderhoud, intensief gebruik of een ongeval. Veel voorkomende problemen met een schuifpoort, zijn loopwielen die kapot zijn, de motor die niet goed meer werkt of problemen met de rails. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid waardoor ze beschikken over de juiste kennis om alle problemen met een schuifpoort op te lossen. Ze worden ook elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten. Naast de kennis van schuifpoorten beschikken onze techniekers over een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken poorten waardoor versleten of kapotte onderdelen direct op locatie vervangen kunnen worden.

Tijdens een herstelling gaat de technieker allereerst achterhalen wat het probleem veroorzaakt. Bijvoorbeeld een onderdeel dat versleten is of de motor die defect is. Wanneer de technieker dit heeft achterhaald, wordt het onderdeel indien mogelijk hersteld. Wanneer het onderdeel niet te herstellen is, wordt deze vervangen voor een nieuw onderdeel. De technieker zorgt ervoor dat de poort weer optimaal functioneert. Na afloop van de herstelling ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden de technieker heeft uitgevoerd en welke onderdelen er eventueel zijn vervangen.

Slijtage aan schuifpoorten voorkomen

Een van de belangrijkste oorzaken van een kapotte schuifpoort is slijtage aan de onderdelen. Om in de toekomst de kans op een interventie aan uw schuifpoort te voorkomen adviseren onze experts om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren aan uw schuifpoorten. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de onderdelen jaarlijks worden onderhouden wat de kans op een interventie verkleind. Daarnaast is het wettelijk verplicht om industriedeuren en schuifpoorten jaarlijks te laten keuren volgens de vastgestelde normen om de veiligheid van personeel te waarborgen.

Technieker inschakelen voor een herstelling

Wil je een technieker inschakelen om het herstellen van je schuifpoort? Ga dan snel naar de website van ROMASS Business. Via onze website dien je snel en eenvoudig een aanvraag in om een technieker in te schakelen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dien je eenvoudig een afspraak in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Op de afgesproken dag en tijdstip komt er een technieker naar je toe om je schuifpoort te herstellen.