Homefront The Revolution kopen / bestellen? Zeker doen!

Homefront The Revolution is een opkomende first-person shooter dat zich afspeelt in een extreem gave open world. Het spel moet nog in mei uitkomen en wordt dus nog ontwikkeld door Dambuster Studio. Het is al vier jaar geleden sinds The Greater Korean Republic Amerika is binnengedrongen en het land heeft overgenomen. Door middel van het voeren van een guerrilla oorlog ben jij doelbewust bezig met het terugwinnen van de vrijheid. Je kunt Homefront The Revolution nu alleen nog kopen als een pre-order. Als je zeker weet dat je deze game moet hebben, ik zou zeggen, zeker wel, kun je nu alvast een pre-order van Homefront The Revolution kopen!

Homefront The Revolution kopen

Als je wilt weten of Homefront The Revolution kopen een goede keuze is voor jou moet je snel verder lezen! Het leger van de GKR heeft de Verenigde Staten aangevallen en regeert nu, vier jaar later, het complete land met een ijzeren vuist. Jij bent de fanatieke verzetsstrijder Ethan “Birdy” Brady, en daarbij vastberaden om het bestuur in Philadelphia, waar het spel zich afspeelt, terug te winnen van de GKR. Je kunt in Homefront The Revolution de half-vernietigde staat Philadelphia vrij ontdekken, in tegenstelling tot het vorige deel. Ga op zoek naar steeds betere wapens, vind meer mensen die ook onderdeel willen zijn van de verzetsgroepen en ga het gevecht aan met de dictatorische, gevestigde orde van de Greater Korean Republic!

Homefront The Revolution bestellen

Homefront The Revolution bestellen kan hier al als je zeker wilt weten dat je deze game kunt spelen wanneer het uitkomt. De links in deze blog leiden naar een gamekey store waar je online de pre-order van Homefront The Revolution kunt bestellen. Het fijne hiervan is dat je je geen zorgen hoeft te maken over leverdata en het kopen in een winkel. Dit epische spel gaat zeker populair worden, dus als je slim bent ga je nu de pre-order Homefront The Revolution kopen/bestellen!