Houten vloeren Rotterdam

Pas geleden hoorde ik iemand praten over houten vloeren Rotterdam van Bax Houthandel. Die schijnen daar heel erg voordelig te zijn omdat ze die zelf produceren. De kwaliteit schijnt dan ook heel goed te zijn! En omdat ik binnenkort op mijzelf ga wonen in Rotterdam, ben ik nu ook op zoek naar een houten vloer. Ik heb namelijk al een woning op het oog, maar de vloer die daar nu in ligt ziet er heel slecht uit.

Houten vloeren Rotterdam

Toen ik degene tegenkwam die ik het hoorde hebben over houten vloeren Rotterdam, vroeg ik of dat zij zelf ook goede ervaringen heeft met Bax Houthandel. Zij vertelde mij dat zij bij Bax Houthandel ook een houten vloer heeft gekocht. En dat dit haar erg goed is bevallen! Voor een voordelige prijs een kwalitatief hoogwaardige vloer. Die zij ook nog eens met een uitstekende service hebben geleverd en erin hebben gelegd.

Daarop besloot ik om zelf een kijkje te gaan nemen op de website van Bax Houthandel. Daar zag ik een enorm groot assortiment aan houten vloeren. Met vele verschillende houtsoorten, in allerlei kleuren. Maar om alles echt goed te kunnen zien, en de kwaliteit goed te kunnen beoordelen, besloot ik om een kijkje te gaan nemen in hun showroom in de buurt van Rotterdam.

Showroom

Daar aangekomen bij de showroom van Bax Houthandel in Rotterdam, zag ik de meest mooie houten vloeren opgesteld staan. Zo ook een prachtige laminaat vloer, met een natuurlijke grove look. Heel erg mooi! Ik heb dan ook besloten om die houten vloer te gaan kopen. Deze komen ze binnenkort afleveren. De vloer zal ik er zelf met een aantal in gaan leggen.

Mocht jij een houten vloer nodig hebben en uit – de buurt van – Rotterdam komen, dan kan ik jou Bax Houthandel zeker aanbevelen!