Klimcursus voor ieder niveau

Tegenwoordig is er voor ieder niveau een passende klimcursus te vinden, van een beginnende klimmer tot aan een gevorderde klimmer. Zowel kinderen als volwassen kunnen individueel of in groepen een klimcursus volgen met vakkundige begeleiding. Sinds kort is er zelfs een speciale lopende band klimwand beschikbaar, de zogenaamde Climbing Treadmill, waar men onder een hoek van 45 graden kan klimmen. Hierbij is geen klimpartner nodig want de klimmer gaat niet ver de hoogte in (maximaal 4 meter) en een eventuele val wordt gebroken door een dik kussen.

Origineel teamuitje: klimmen als teambuilding

Bij Klimhal Amsterdam, de grootste klimhal van de Benelux, is het naast het volgen van een klimcursus ook mogelijk om een compleet dagje uit te boeken met het hele bedrijf. Bij dit teamuitje staat teambuilding centraal, waarbij er geleerd wordt om de ander veilig te zekeren. Op deze manier leren collega’s elkaar te vertrouwen en de controle bij de ander neer te leggen. Na het klimmen is er tijd voor een hapje en een drankje om de dag gezellig af te sluiten. Maar ook voor de allerkleinsten is er van alles te beleven op klimgebied. Zo zijn er verschillende kennismakingslessen en een klimcursus voor beginners vanaf vijf jaar.

Veiligheid staat centraal

Bij een klimcursus willen klimmers natuurlijk zoveel mogelijk plezier beleven, maar wel op een veilige manier. Daarom zorgt Klimhal Amsterdam er altijd voor dat hun verschillende klimtrainingen en cursussen op een veilige manier verlopen dankzij een team van ervaren medewerkers. Zij zijn op de hoogte van alle veiligheidsmaatregelen om een klimcursus zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Tagged , , , , ,