Loopbaancoach gezocht? Klik dan hier voor meer info!

Loopbaancoach gezocht? Vandaag de dag zien we het steeds meer, mensen die ontslagen worden van een baan die ze al jaren hadden en niet meer weten wat ze willen. Of studenten net uit de studie banken die geen idee hebben welke kant ze nu op willen gaan. Dit kan erg deprimerend zijn, en kan financieel zwaar op iemand wegen, maar gelukkig is er voor de mensen die niet kunnen beslissen een uitweg! Namelijk het inschakelen van een loopbaancoach! Een loopbaancoach kijkt met u naar de voor u beste werkmogelijkheden in de buurt, zo kunt u snel weer aan de bak!

Loopbaancoach

Ik kan me erg in uw situatie vinden aangezien ikzelf nog niet zo lang geleden in dezelfde situatie zat. Ik was net uit de studie banken gerold en had vrijwel geen idee wat ik nu eigenlijk wou. Natuurlijk had ik wel een studierichting gekozen maar deze was zo breed, dat er voor mij nog teveel keuze overbleef. Een vriendin van mij heeft me toen over Loopbaanbegeleiding verteld, en ik moet zeggen ik was er eerst nogal sceptisch over. Alsof iemand die ik niet ken mij zou kunnen vertellen wat het beste voor mij was. Maar mijn loopbaancoach heeft mij heel erg verrast! En ik ben nog steeds blij met mijn keuze om gebruik te maken van loopbaanbegeleiding!

Meer weten

Al met al kan ik zeggen dat ik erg tevreden was met mijn loopbaan coach. Herkent u zich nu in mijn verhaal en zit u er ook over na te denken een loopbaan coach in te huren? Dan zou ik zeggen doen! Door middel van mijn loopbaanbegeleiding heb ik mijn droombaan kunnen vinden waar ik nu al weer bijna drie jaar werk! Als u er voor kiest hier geen gebruik van te maken kan dit dus voor u een gemiste kans betekenen. Neem dus snel contact op met een loopbaan coach bij u in de buurt!

Tagged , , ,