MacBook reparatie Antwerpen

MacBook reparatie Antwerpen

Als MacBook gebruiker weet u vast dat het aanschaffen van een MacBook/iMac/Mac pro behoorlijk duur kan wezen. Wij voeren al een MacBook reparatie uit vanaf 49 euro. Daarom is het ook dus zeker waard om uw Macbook te laten repareren. Wij kunnen vrijwel alles repareren aan de MacBook systemen met een Intel processor, maar wel is het zo dat wij veel minder kunnen repareren aan Mac’s met een PowerPC processor. Mac’s met een Intel processor komen uit het jaar 2007/2006 of nieuwer. Mac’s voor het jaar 2007/2006  bevatten een PowerPC processor en daarvan kunnen wij alleen hardware onderdelen vervangen. Het besturingssysteem van Mac’s met een PowerPC processor kunnen wij alleen her installeren of installeren als u nog een installatiedisc van heeft.

Meest voorkomende MacBook reparaties

1.     Wij plaatsen regelmatig Solid State Drives in een Macbook, omdat de harde schijf die erin zat is gecrasht of als u de MacBook sneller wilt laten maken. Uw oude MacBook van een paar jaar oud krijgt hier een enorme boost van. Uw MacBook en programma’s starten wel 10 keer zo snel op.

2.     Een Macbook die geen geluid maakten waarvan je enkel een opstartgeluid hoort. Meestal is deze MacBook reparatie makkelijk en goedkoop op te lossen, omdat het kan zijn dat er een stekkertje achter het lcd scherm is losgeschoten. Het kan ook zijn dat de backlight zelf kapot is, dan moet er een nieuw lcd aangeschaft worden.

3.     Mac’s die een oude onbeveiligde versie van OSX heeft en niet meer geüpdate kan worden. Dit komt omdat u een PowerPC processor heeft of te weinig ram geheugen heeft. Als u nog een Mac heeft met een PowerPC processor dan heeft u pech en kunt u alleen de nieuwste versie krijgen door een nieuwe Mac te kopen. Als u te weinig RAM geheugen heeft, heeft u waarschijnlijk maar 1gb RAM en moet er 1gb RAM bijkomen als u de nieuwste versie van OSX wilt installeren. Wel kunnen wij een update naar OSX Yosemite forceren welke nog wel steeds security patches krijgt, maar het zal wel trager werken dan uw vorige besturingssysteem, omdat OSX Yosemite eigenlijk gemaakt is voor systemen met minimaal 2gb RAM geheugen.  Wij raden u aan om uw Mac te upgraden met 3gb extra RAM geheugen aangezien u dan beter voor de toekomst voorbereid bent voor major updates van OSX. Deze Mac reparatie kunnen wij binnen een halfuur doen.

4.     Een datarecovery omdat u niet meer tot uw persoonlijke bestanden kunt komen door een fout van uw besturingssysteem. Wij kunnen altijd deze Mac reparatie uitvoeren zolang de harde schijf nog werkt of als u de schijf niet formatteert. Dan kunnen wij uw persoonlijke bestanden nog redden.

Uitvoering MacBook Reparaties

 Wij voeren de MacBook reparaties met zorgvuldigheid uit en zo goedkoop mogelijk. Wij zorgen ervoor dat u een zo snel mogelijk een fatsoenlijke MacBook heeft en voor u het weet kunt u uw dagelijkse taken weer uitvoeren. Eerst hanteren we een vaste prijs voor dat we aan de MacBook reparatie gaan beginnen, zodat u niet verrast word van extra bij komende kosten en als er extra kosten bijkomen dan melden wij dit eerst aan de klant en na toestemming van de klant gaan we pas weer verder met de MacBook reparatie. De MacBook reparatie word uitgevoerd door deskundig en ervaren personeel, met uiteraard 1 jaar garantie.