Mindfulness gun jezelf tijd om tot rust te komen

Soms is het tijd om tijd voor jezelf te nemen. De enige manier om er ook voor anderen te kunnen zijn. Soms is het tijd om je te realiseren waarom je zo vaak dingen vergeet, iets waar je vroeger nooit last van had. En wanneer je merkt dat je eigenlijk nergens meer plezier aan beleeft is het ook tijd om pas op de plaats te maken. Zo doorgaan verbetert de zaken niet want dat heb je al jaren gedaan. Altijd maar het op je tenen lopen om alles gedaan te krijgen. Om aan je eigen verwachtingen en vermeende verwachtingen van een ander te voldoen. Niet gek dat het vuurtje dan een waakvlam wordt. Als je niet oppast dooft ook die nog. Dan ga je een richting op die veel meer tijd en moeite gaat kosten om van te herstellen. Wat kun je dan doen vraag je je misschien af. Laten we het simpel houden en doeltreffend. Denk eens aan mindfulness.

Mindfulness training

Je hebt er vast wel eens van gehoord en bij alles dat bekendheid krijgt komen er ook tegenbewegingen. Prima, we moeten scherp en kritisch blijven. Maar dat neemt niet weg dat de resultaten van mindfulness trainingen bewezen gunstig zijn. Je leert om er weer ‘bij’ te zijn. Bij alles wat je doet, bij wat je voelt, proeft, hoort, ademt, en ziet. Daarmee verhoog je het plezier en de intensiteit bij wat je meemaakt. Alles gaat anders smaken in de letterlijke en figuurlijke zin. Je zult merken dat je energieniveau groeit en daarmee de zin in veel dingen waarin je jezelf was verloren.

Bel of mail, wacht niet langer

Een mindfulness training gebeurt in een groep. In sommige gevallen zijn er speciale groepen voor kinderen want ook bij hun drukken de verwachtingen in hun leven soms (te) zwaar. Mindfulness Zwolle heeft al veel mensen kunnen helpen. Hun ruimte ervaring zorgt voor een professionele begeleiding. Neem gerust eens contact op met mindfulness Zwolle en hoe zij tegen het fenomeen mindfulness aankijken en wat ze je te bieden hebben.

Tagged , ,