Mirror’s Edge Catalyst kopen: bestellen dit kun je verwachten

Mirror’s Edge Catalyst wordt momenteel nog verder ontwikkeld door developer EA Dice. Deze open world action-adventure platform game zuigt je vrijwel meteen in het leven van de stad Glass, en het personage Faith. Haar, en daarmee meteen jouw doel, is het redden van Glass van het corrupte bestuur dat de stad onderdrukt. Mirror’s Edge Catalyst kopen, ook al is het spel nog niet uit? Klik op de links in deze blog voor een pre-order van Mirror’s Edge Catalyst, zodat je nu alvast kunt reserveren! Of lees gerust verder.

Mirror’s Edge Catalyst kopen

Mirror’s Edge Catalyst kopen? Als Mirror’s Edge Catalyst kopen nog op jouw te doen lijstje staat is dit wat je ongeveer kunt verwachten. Het verhaal speelt zich af in de onderdrukte stad Glass. Jouw personage Faith heeft besloten eindelijk een eind te maken aan het bewind van de totalitaire corporaties van Glass. Voltooi missies en versla vijanden die je in de stad kunt vinden. Net zoals in de vorige Mirror’s Edge speelt stealth/parkour een grote rol, maar nu in een geweldige open wereld waar elk gebouw, elke tunnel en elke straat te beklimmen of te ontdekken valt! Omdat je zonder wapens vijanden moet verslaan is dit spel trouwens nog behoorlijk uitdagend en je zult niet snel verveelt raken door alle vrijheid die je hebt! En met de unieke multiplayer modus kunnen andere spelers jouw wereld beïnvloeden, en andersom.

Mirror’s Edge Catalyst bestellen

Mirror’s Edge Catalyst bestellen? Dit spel komt helaas pas in mei uit, maar dat betekent niet dat je hoeft te wachten met het bestellen! Volg de links in dit artikel en ga Mirror’s Edge Catalyst bestellen bij een online gamekey store. Zo kun je na de release meteen beginnen met het ontdekken van de stad Glass, parkour style. Geen gedoe met het staan in rijen bij een gamestore of levertijden, volg de links en je bent binnen een paar minuten klaar!

Tagged , ,