Onderhoud en inspectie bedrijfspoorten

Om de bedrijfsprocessen met bedrijfspoorten te waarborgen, adviseren onze experts om de poorten jaarlijks te laten onderhouden en inspecteren door vakkundige techniekers. Bedrijfspoorten worden bij veel bedrijven intensief gebruikt waardoor er slijtage kan ontstaan aan de bedrijfspoort. Om problemen met de bedrijfspoorten te voorkomen kunt u de experts van ROMASS Business.

Onderhoud en inspectie bedrijfspoorten

Bedrijfspoorten worden bij veel bedrijven gebruikt als toegangsweg voor personen, goederen en voertuigen. Om een veilige werkomgeving te creëren voor personeel is het wettelijk verplicht om bedrijfspoorten jaarlijks te laten onderhouden en keuren door een erkende technieker. Volgens de Arbowet moeten bedrijfspoorten en laad en lossystemen volgens de wettelijk vastgestelde normen worden gekeurd en onderhouden. Indien een bedrijfspoort niet voldoet aan de eisen, moeten de onderdelen worden hersteld of vervangen totdat ze poort wel voldoet aan de eisen. Als er wordt gekozen om de onderdelen niet te vervangen, mag de poort niet meer in gebruik worden genomen. Dit om de veiligheid van personeel te waarborgen

Waarom ROMASS Business?

ROMASS Business is de herstel en onderhoudsspecialist van alle types en merken bedrijfspoorten en laad en lossystemen. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten. Daarnaast beschikken onze techniekers over een servicebus met een ruime van reserve onderdelen van alle merken poorten. Dankzij onze ruime voorraad van reserve onderdelen kunnen onze techniekers direct op locatie versleten onderdelen vervangen, waardoor de poort vaak op locatie wordt goed gekeurd.

Wilt u meer informatie over onderhoud en inspectie van bedrijfspoorten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.