Ooglaseren: informeer of het kan worden vergoed door de zorgverzekeraar

Ooglaseren: informeer of het kan worden vergoed door de zorgverzekeraar Een prettige gedachte. Een keuze voor ooglaseren bij Laser Company is een veilige keuze. Er komt bij maar liefst 97% van de oogbehandelingen met laser geen complicatie voor. Mochten er zich wel complicaties voordoen dan zijn deze voorbijgaand van aard. De specialisten van Laser Company hebben meer dan 10 jaar ervaring en staan garant voor een veilig en hoogwaardig eindresultaat.’ Uw ogen zijn immers onze zorg’. Soms kan het wenselijk zijn om een vervolgbehandeling te geven om het gewenste resultaat te behalen. In bepaalde gevallen is er een vergoeding voor het ooglaseren mogelijk door de zorgverzekeraar.

Wanneer komt u in aanmerking voor ooglaseren?

Ooglaseren: een grote groep mensen kan hiervoor in aanmerking komen. Mensen met gezonde ogen waarvan de sterkte in ieder geval één jaar stabiel is in de leeftijd 18 tot 65 komen in theorie in aanmerking voor een behandeling. Het kan voorkomen dat mensen echter niet in aanmerking kunnen komen voor een behandeling. Bij mensen met een netvliesafwijking, een hoornvliesafwijking, staat, een (chronische) oogontsteking of een lui oog met minder dan 50 procent zicht is een ooglaserbehandeling helaas niet mogelijk. Bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven in de periode dat ze hun ogen willen laten laseren kan de behandeling ook niet worden uitgevoerd.

Ooglaseren laten uitvoeren door de BIG en NOG geregistreerde oogartsen van Laser Company

Door gebruik te maken van ooglaseren is het dragen van een bril of lenzen verleden tijd. Bij Laser Company zijn BIG en NOG geregistreerde oogartsen werkzaam die u hierbij kunnen helpen. Scherp zicht, 24 uur per dag. Dat is binnen handbereik. Laser Company maakt bij het ooglaseren gebruik van de nieuwste lasertechnologie: een moderne en tevens succesvolle methode. Bovendien is het laseren van ogen heel veilig en duurzaam. Voorafgaand aan de behandeling vindt een gesprek plaatst tussen arts en cliënt zodat verwachtingen en kosten op voorhand duidelijk zijn. Dat is wel zo prettig.