Op zoek naar een BOVAG gecertificeerde rijschool?

bovag rijschoolJe bent op zoek naar de beste autorijschool van Almere en omgeving? Wij bieden je de mogelijkheid om doelgericht en ook nog eens supervoordelig en snel je rijbewijs te halen. Bij onze rijschool ben je aan het juiste adres als je een rijschool zoekt die je een hoog slagingspercentage voor de 1e keer afrijden biedt. Nog een bijkomend voordeel: buiten het feit dat we sowieso al niet duur zijn krijg je als student nog eens 10% extra korting op je lesgeld! Bij onze autorijschool in Almere Stad ben je dus in goede handen als je zoekt naar een kwalitatief goede, betrouwbare, en voordelige rijschool met hoog slagingspercentage.

BOVAG-gecertificeerd

Je moet de rest van je leven doen met je rijbewijs, dus vanzelfsprekend wil je er wel zeker van zijn dat je goed en vooral veilig leert rijden! Bij onze rijschool ben je daarvan verzekerd, want we zijn BOVAG-gecertificeerd. Onze rijlessen worden zeer duidelijk en gestructureerd opgebouwd, je kunt je vorderingen eenvoudig volgen in het rapport dat je meekrijgt naar iedere les. Daarop staat wat je inmiddels geleerd hebt, en wat je de volgende les gaat doen.
Onze lessen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en onze instructeurs zijn stuk voor stuk zeer ervaren.
Heb je faalangst of examenvrees? Een aantal van onze instructeurs is speciaal opgeleid om je deskundig bij te staan, zodat ook jij je rijbewijs gaat halen.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Studentenkorting! 10% korting op vertoon van je studentenpas.
  • Gratis inschrijven, lage lestarieven
  • BOVAG-gecertificeerd
  • Hoog slagingspercentage 1e keer.
  • Speciale “angst” instructeurs beschikbaar.
  • Aantrekkelijk geprijsde lespakketten.
  • Gratis betalen in termijnen.

Proefles voor 25 euro

Om te kunnen inschatten welk pakket het beste bij jou past bieden we je een proefles aan van 2 uur voor 25 euro. Natuurlijk kun je ook kiezen voor losse lessen, steeds bij dezelfde instructeur. Neem contact met ons en plan je gratis les in.