Opnieuw topdrukte verwacht voor speelgoedwinkels tijdens de feestdagen

Vorig jaar hebben de grote (web)winkels wederom een enorme drukte gezien tijdens de feestdagen. Bij bol.com komen drie tot vier keer zo veel klanten tijdens de feestdagen als de maanden ervoor. Bij Coolblue zien ze deze aantallen verdubbelen en ook Wehkamp ziet een groei van tientallen procenten.

De grootste drukte wordt verwacht in de speelgoedwinkels. Honderdduizenden kinderen ontvangen van Sinterklaas en de Kerstman cadeautjes. Speelgoed is elk jaar weer hot! Tijdens de weken voor het grote Sinterklaasfeest worden de schoentjes gevuld met kleinere cadeautjes. Speelgoed en knuffels zijn daar uitermate geschikt voor. Er zijn ook dit jaar natuurlijk grote knuffels te koop, wat altijd lastig in de kleine schoentjes past. Ach, de kinderen zullen daar niet over nadenken. Die zijn al lang blij zulke leuke cadeaus te kunnen ontvangen.

Wat voor de kinderen een groot feest is, kan voor de ouders nogal wat kopzorgen brengen. Uit onderzoek is gebleken dat men gemiddeld € 125 euro aan cadeautjes uitgeeft voor beide feestdagen. Om geld te besparen zijn veel ouders daarom slim op zoek naar goedkopere cadeautjes via diverse.

grote knuffels