Platformlift bestellen

Een platformlift bestellen voor in huis

Wanneer het steeds lastiger is om naar boven te komen of wanneer u een handicap heeft, kan de aanschaf van een platformlift het overwegen waard zijn. Een platformlift is een speciaal soort traplift, waarbij men via een platform omhoog kan bewegen. Het voordeel van een platformlift bestellen ten opzichte van een klassieke traplift is de mogelijkheid om ook uw rolstoel of rollator mee omhoog te nemen. Bij een klassiek model traplift zit u immers op een stoel om omhoog te komen. Een platformlift bestellen is heel eenvoudig bij Triwa Trapliften.

Op maat gemaakte platformlift bestellen

Een platformlift bestellen vereist de nodige voorbereidingen. De lift moet straks immers naadloos aansluiten bij de ruimte die u in huis heeft. Naast de mogelijkheid om een platformlift binnen uw woning te monteren, kunt u deze ook buiten uw woning installeren. Denk bijvoorbeeld aan woningen met een opstapje. Voor iemand in een rolstoel of met een rollator is het nauwelijks mogelijk om bij zo’n opstapje omhoog te komen. Door een platformlift te bestellen maakt u dit aanzienlijk makkelijker. Naast de plek voor de platformlift speelt ook het formaat hiervan een rol. Het platform moet groot genoeg zijn voor uw rolstoel of rollator.

Advies bij een platformlift bestellen

Wilt u ook een platformlift bestellen om veilig en gemakkelijk omhoog te komen in huis? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die u in dit geval heeft. Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan tot een passend model platformlift te komen. Aan welke wensen moet de platformlift voor u voldoen?