De PlayStation Plus Kaart is vooral handig

Play Station maakt de meest geweldige games. Prachtige weergaves door een perfect beeld zijn inmiddels standaard en de vormgeving is altijd super strak. We schrijven 1994. Sony kwam met de release van de originele PlayStation en was meteen al niet meer weg te denken uit de game-industrie. Drie generaties verder is PlayStation 4 één van de populairste console van het moment. Met exclusieve games als Horizon Zero Dawn, Uncharted, Ratchet & Clank en Bloodborne, is de PlayStation een echte must-have.

Het lidmaatschap voor Playstation Plus geeft voordelen

Met PlayStation Plus wordt je lid van de wereldwijde PlayStation Community. Met dit lidmaatschap kan je online spelen met de online multiplayer en heb je veel voordelen zoals maandelijks de beschikking over gratis games en nog heel veel meer extra’s. Zonder PS Plus-abonnement geen PlayStation 4 online multiplayer. Dus een lidmaatschap biedt echt voordelen en is zeker de moeite waard! Het voordeel van een lidmaatschap is ook dat je nooit zo maar afgesneden wordt de mogelijkheden van PlayStation. Je weet hoe lang je abonnement duurt en toch kan je het altijd je stop zetten. Wat je nog tegoed hebt verlies je niet.

Kies voor een PS Plus kaart

PS Plus geeft je exclusieve kortingen in de PlayStation Store. Tegelijkertijd mag je elke maand 2 geselecteerde PS4-games gratis downloaden en bij je houden zolang jij dat wil. En natuurlijk kan je onbeperkt gamen met miljoenen spelers. Verken nieuwe werelden en beleef bijzondere avonturen. Heb je nou geen creditcard of wil je deze niet koppelen aan je account dan biedt de PS Plus kaart de oplossing. Je kan een kaart voor 3 maanden aanschaffen of als je zeker van je zaak bent, een kaart voor 12 maanden kopen. Met deze zogenaamde prepaidabonnementen zit je nergens aan vast! De periodes lopen vanzelf af. Beide kaarten bieden je voldoende speelruimte om te ontdekken en door te dringen in de leukste games!

PS Plus kaart