PlayStation Plus voor de die hards!

PlayStation is niet meer weg te denken uit de gamewereld. Wie eenmaal begint blijft al snel terugkomen. En dat is verklaarbaar want PlayStation maakt de meest geweldige games en biedt vooral met PlayStation Plus een enorm aantal voordelen. PlayStation Plus is het ultieme in het gamen. Wat biedt PS Plus? Online multiplayer, maandelijkse games en exclusieve kortingen. Met je PS 4 speel je online met andere PS 4 spelers. Avonturen, gevechten, of andere actiegames; met een PS Plus haal je het hoogst haalbare uit je PlayStation. Je kan ook lid van een online team worden om sport te doen als je niet van vechten houdt. Er is gewoon heel veel mogelijk.

PlayStation Plus is een must voor elke gamer

Een PS Pluslid kan elke maand 2 gratis PS 4-games downloaden. Het geeft je de mogelijkheid games te spelen die je anders nooit gespeeld zou hebben. Je maakt kennis met het onbekende en aan alle kanten wordt je verrast. En tot slot krijg je ook nog eens fikse kortingen in de PlayStation Store. Hoe wordt je PS Pluslid? Je koopt een lidmaatschap voor een bepaalde tijd. Het voordeligst is om meteen een jaar lid te worden. Met PS Plus 12 maanden betaal je jaarlijks nog geen 60 euro. En daarvoor krijg je alle voordelen en de meest fantastische games.

Een heel jaar PlayStation Plus!

Er bestaan PlayStation Plus-cadeaubonnen. Daarmee geef je iemand een lidmaatschap cadeau voor bijvoorbeeld 12 of 3 maanden. Hartstikke leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Maar als je nog niet overtuigd bent kan je PS Plus ook gratis uitproberen. Met het proefabonnement van 14 dagen ondervind je de voordelen van PS Plus en dompel je jezelf onder in de meest fantastische en uitdagende werelden. Eigenlijk is er geen reden om geen kennis te maken met PlayStation Plus. Grote kans dat je volgende aanschaf meteen voor 12 maanden is.

PS Plus