Poort maken? Doe het samen met ROMASS

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer uw poort defect is, maar de techniekers van ROMASS helpen u graag. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en modellen poorten. De techniekers zijn hierdoor in staat om alle merken en typen poorten (garagepoorten, rolluiken, schuifpoorten, sectionale poorten, kantelpoorten, industriële poorten en rolpoorten) te herstellen.

Poort maken

Bent u opzoek naar een technieker voor het herstellen van uw poort? Dan bent u bij ROMASS aan het goede adres. De techniekers van ROMASS zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u bereikbaar om uw problemen met betrekking tot poorten te verhelpen. Bij ROMASS is het aller belangrijkste de veiligheid van zowel de klanten als de techniekers. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zijn alle techniekers van ROMASS VCA-gecertificeerd. Dit zorgt ervoor dat de techniekers een veilige werkomgeving kunnen creëren voor zowel zichzelf als voor de klanten.

ROMASS helpt u graag met uw problemen aan uw poort ook al heeft u een probleem dat hierboven niet is aangegeven. De Techniekers van ROMASS beschikken ook over een servicebus met een groot aantal onderdelen, waardoor we 95% van de problemen ter plekke kunnen oplossen.

Heeft u een technieker nodig voor uw storing?

Poort maken? Schakel ROMASS in voor een professionele technieker. U kunt via onze website gemakkelijk en binnen een paar minuten een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Hierover ontvangt u van ons een bevestiging via de mail van de gemaakte afspraak. Ten slotte komt een technieker van ROMASS bij u langs om uw storing te herstellen.

Wanneer u liever telefonisch een afspraak wilt maken kunt u bellen naar 078/484996