Reparatie en onderhoud bedrijfsdeuren

Onderhoud bedrijfsdeuren

Om uw bedrijfsprocessen te waarborgen is het van belang dat u storingen aan uw bedrijfsdeur zo snel mogelijk oplost. Bedrijfsdeuren worden vaak intensief gebruikt waardoor slijtage een veelvoorkomend probleem kan vormen. Te denken valt aan het breken van materiaal, scheef staan en niet sluiten van deuren. Ook de elektrische systemen zullen na verloop van tijd bezwijken aan de slijtage, hierbij kan gedacht worden aan niet werkende motoren, afstandsbedieningen en beveiligingssystemen. Deze problemen tijdig aanpakken is een must-have voor bedrijven om effectief te blijven opereren en de veiligheid van uw bedrijfspand te garanderen.

Naast het repareren van bedrijfsdeuren proberen wij ook problemen aan uw installatie te voorkomen. Deze preventie wordt gerealiseerd door periodieke onderhoudsbeurten en keuringen in overeenstemming met geldende wet- en regelgeving. Hierdoor worden de negatieve gevolgen voor uw bedrijfsprocessen voorkomen en kunt u onafgebroken blijven functioneren.

Serviceovereenkomst voor bedrijfsdeuren onderhoud

Bij ROMASS Business kunt u een serviceovereenkomst afsluiten welke perfect aansluit op de eisen en wensen van uw organisatie. Met deze serviceovereenkomst heeft u mogelijkheden tot keuring, onderhoud en reparatie. Daarnaast zal u door het afsluiten van deze overeenkomst de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van onze storingsdienst, hierdoor kunt u bij storingen of benodigde reparaties snel service ontvangen. Met een serviceovereenkomst van ROMASS Business voelt uw bedrijf aan de wettelijke eisen.

Voordelen van ROMASS Business

De monteurs van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid en hebben jaren lange ervaring in het herstellen en onderhouden van alle merken en types bedrijfsdeuren. Naast de juiste kennis beschikken de monteurs over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserve onderdelen. Wanneer tijdens een servicebeurt blijkt dat een onderdeel vervangen moet worden kan dit direct op locatie worden gedaan. Hierdoor ondervinden onze klanten zo weinig mogelijk overlast van een niet goed werkende bedrijfsdeur. Daarnaast zijn de monteurs van ROMASS Business door heel Nederland gepositioneerd waardoor er altijd een monteurs bij u in de buurt is, wanneer u problemen heeft met een bedrijfsdeur.

Voor meer details over onze pakketten en de beste keuze voor uw bedrijf kunt u terecht op onze site.