Rollercoaster Tycoon World 2016 kopen

RollerCoaster Tycoon World bestellen, zit je erover na te denken om RollerCoaster Tycoon World te bestellen? Ik zeg doen! Deze nieuwe game van de al bekende RollerCoaster reeks geeft je een geheel nieuwe kijk in de RollerCoaster wereld! Vanaf 30 maart 2016 bij de elektronica winkel bij jou in de buurt en online verkrijgbaar! Deze game, ontwikkeld door Nvizzio Creations en gepubliceerd door Microsoft Windows geeft je het bekende en oude gevoel van de Rollercoaster wereld waar men de afgelopen drie games zo verliefd op is geraakt terug! Maar dan in een geheel nieuw hoesje, het is immers wel 2016, en de makers van deze game hebben er zeker voor gezorgd dat deze met haar tijd mee gaat! Meer weten over RollerCoaster Tycoon World? Lees dan snel verder!

RollerCoaster Tycoon World bestellen

Wanneer jij kiest voor RollerCoaster Tycoon World bestellen kun je je eigen pretpark maken door middel van het bouwen van attracties, winkels, en niet te vergeten natuurlijk, RollerCoasters! Hierbij moet je natuurlijk wel op je budget en de tevredenheid van de klanten letten. Geen zin om je zorgen te maken over geld? Geen probleem de game biedt je namelijk ook de mogelijkheid om een pretpark te maken in een wereld waar geld geen probleem is. Het vernieuwende aan deze game is de optie om deze in 3D te spelen, in plaats van de oude die alleen in 2D verkrijgbaar waren.

Meer weten over RollerCoaster Tycoon World

Meer weten over RollerCoaster Tycoon World? Kies dan voor RollerCoaster Tycoon World kopen en ontdek de game op jouw eigen manier. Voor de echte tycoon fans geeft deze game het echte tycoon gevoel, maar dan met de features die zeker met de tijd zijn meegegaan! Het geeft ons wederom weer de mogelijkheid ons eigen pretpark te maken! Kun je niet wachten om aan de slag te gaan, raadpleeg dan één van de linkjes in deze blog en kies voor RollerCoaster Tycoon World kopen.

Tagged , , ,