Rolluiken reparatie met scherpe prijzen

Bent u opzoek naar een monteur met scherpe prijzen voor een rolluiken reparatie? Zoek dan niet verder en neem contact op met ROMASS. ROMASS is al jaren de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en typen elektrische rolluiken. ROMASS vindt het belangrijk dat de monteurs op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken m.b.t. rolluiken. Daarom worden de monteurs elk half jaar bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen om onze klanten zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen. U hoeft zich daarom ook geen zorgen te maken dat wij uw type elektrische rolluik niet kunnen maken.

Veel voorkomende rolluik storingen

Wanneer een rolluik intensief wordt gebruikt kan er slijtage ontstaan aan de motor of de lamellen. Dit zijn ook de onderdelen die het vaakst en het snelst kapot gaan bij een elektrische rolluik. Wanneer deze onderdelen kapot zijn of andere onderdelen kan u onze monteurs inschakelen voor een reparatie. Onze monteurs komen bij u op locatie om te bekijken waar de storing vandaan komt, en gaan dan de desbetreffende onderdelen repareren en indien nodig vervangen. Onze monteurs beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van verschillende onderdelen. Dankzij deze ruime voorraad wordt bij 95% van de storingen deze direct ter plaatse opgelost en kunnen onze klanten weer optimaal gebruik maken van een rolluik.

In welke regio’s is ROMASS actief?

De monteurs van ROMASS zijn gepositioneerd in heel Nederland. Doordat onze monteurs in heel Nederland zijn gepositioneerd is er altijd een rolluiken specialist in de buurt. Of u nu woonachtig bent in Amsterdam, Breda, Tilburg, Nijmegen, Rotterdam of Utrecht. Er is altijd een monteur in de buurt.

Hoe kan ik een storing aanmelden?

Wanneer je rolluik kapot is wil je dat er snel een monteur ter plaatse is om jouw rolluik te repareren. Bij ROMASS kan je via onze website een storing aanmelden of telefonisch. Wanneer je een storing via de website wilt aanmelden, dien je een aanmeldingsformulier in te vullen. Als je het formulier heeft ingevuld en verstuurd, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een definitieve afspraak in te plannen. Wil je liever telefonisch een reparatie aanmelden? Geen probleem. Je kan ons bereiken op: 085-7822730.