Scheiden of blijven: waarvoor kies jij?

Scheiden of blijven? Dit is de vraag gesteld in veel huwelijken de laatste tijd! Het is ook een moeilijke keuze om te maken, niemand zit namelijk op een scheiding te wachten, maar gevangen zitten in een liefdeloos, of nog erger, een huwelijk wat alleen maar bestaat uit ruzie? Dat is ook niet wat. Naar mijn mening moet men dus goed overwegen of er genoeg reden is om te gaan scheiden, is het probleem het scheiden waard? Of kan dit probleem misschien ook op een andere manier opgelost worden? Er komt erg veel werk bij een scheiding kijken, en dit kan erg veel effect op u hebben, dus vraag uzelf dit? Is het, het waard?

Scheiden of blijven, is niet gemakkelijk

Ik kan u niet verzekeren dat de ene keuze makkelijker zou zijn dan de ander, simpel weg, omdat ik niet weet wat uw keuze voor een effect zou hebben op uw leven. Ik zelf, heb in mijn huwelijk ervoor gekozen om te blijven. Ik heb eens goed om me heen gekeken, naar andere getrouwde of gescheiden stellen, heb het goede tegen het kwade af gewogen, en heb vervolgens voor huwelijkstherapie gekozen. Aan mijn huwelijk moest eens flink gesleuteld worden voordat ik kon zeggen dat ik er weer gelukkig mee was, maar er nu op terugkijkend was het, het allemaal waard. Wees dus niet zo snel in uw keuze tot scheiden, denk er eerst goed over na!

Kies wat het beste is voor u

Scheiden of blijven, is dus de vraag. U kunt nu mijn ervaring hierboven gelezen hebben en het allemaal leuk en aardig vinden, maar toch graag willen scheiden. Ik kan dit u natuurlijk niet verbieden, alleen zeggen dat u uiteindelijk de keuze moet maken die uzelf het gelukkigst maakt! Daar op inspelend kan ik u adviseren wel hulp bij uw scheiding te zoeken, het laatste waar u op zit te wachten is een ellenlange scheiding!

Tagged , , ,