Service industriepoort voorkomt slijtage

Een industriepoort is voor veel firma’s een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Ze worden vaak gebruikt als toegangsweg voor het toetreden of verlaten van een bedrijfspand. De poorten zijn daarom ook vaak een belangrijk onderdeel van een bedrijfsproces. Door slecht onderhoud en intensief gebruik kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen van de industriepoort waarmee de kans op een storing wordt vergroot. Om ervoor te zorgen dat u bij een storing zo min mogelijk overlast heeft, biedt ROMASS Business een service voor industriepoorten aan.

Service industriepoort

ROMASS Business is de herstel en onderhoudsspecialist van alle types en merken industriepoorten en laad en lossystemen. Onze vakkundige techniekers hebben kennis van alle soorten industriepoorten. Ze zijn vakkundig opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen. Door de ruime ervaring en de uitgebreide kennis bieden we een professionele service aan voor firma’s wanneer er problemen ontstaan met de poorten.

Met een servicecontract bij ROMASS Business hoeft u zich geen zorgen meer te uw poorten langdurig stilstaan door een storing. Met een servicecontract komen techniekers jaarlijks langs om uw industriepoorten te keuren en onderhouden volgens de vastgestelde normen. Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen is het wettelijk verplicht om industriepoorten jaarlijks te laten keuren en onderhouden volgens de NEN-normen. Onze techniekers onderhouden en keuren de poorten volgens de wettelijke eisen.

Indien er na het onderhoud toch een interventie ontstaan aan uw poort kunt u gebruik maken van de service industriepoorten van ROMASS Business. Binnen 2 uur staat er een technieker bij u op locatie om de problemen met uw industriepoorten op te lossen.

Service contract afsluiten

Wilt u gebruik maken van onze industriepoorten service? Dan kunt u een servicecontract bij ons afsluiten. Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende serviceovereenkomsten die we aanbieden. Afhankelijk van het aantal poorten, de staat van de poorten en uw wensen kunt u kiezen uit een van onze serviceovereenkomsten. Wilt u liever persoonlijk advies. Dat is geen probleem. U kunt ons bereiken op

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.