Sierhekwerk van de De Wit Hekwerken? Hier moet u op letten

Een hekwerk voorziet u van de nodige privacy en bescherming van uw huis en tuin. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld veilig uw kinderen in de tuin laten spelen of ervoor zorgen dat de buren niet bij u naar binnen kunnen kijken. In dit artikel lopen wij langs een aantal tips als het gaat om het hekwerk. Geen zin om u te ontfermen over dit onderwerp? Dan kunt u De Wit hekwerk inschakelen. De Wit hekwerk is een deskundige partij die alle ins en outs weet over het installeren en onderhouden van hekwerken. In dit artikel lopen wij lang een aantal punten waar De Wit Hekwerken gespecialiseerd in is

Privacy nodig?

Sierhekwerk ziet er natuurlijk super strak uit maar de spillen van dit type hekwerk zijn open. Daardoor kunnen uw buren naar binnen kijken wanneer het hen uitkomt. Zit u hier niet op te wachten? Dan kunt u het sierhekwerk aankleden met wat groen! Een veelgemaakte keuze is Klimop. Laat de klimop door de spijlen van het hekwerk groeien. Onderhoudt de klimop wel, besproei deze een keer per week en werk de klimop dan ook even bij zodat de klimop de gewenste kant op groeit.

De maat

Sierhekwerk komt vaak in standaardmaten. Dit betekent niet dat u geen maatwerk kunt verwachten op het gebied van sierhekwerken. Als u de hulp inschakelt van een professional zoals De Wit Hekwerken zal u al uw wensen en behoeften kunnen doorgeven. De Wit Hekwerken voorziet u bijvoorbeeld eenvoudig van de gewenste maat van het hekwerk. Ook de coating en poorten worden door deze partij geïnstalleerd. Daarnaast bestaat er  ook de mogelijkheid bijvoorbeeld een automatische poort te nemen. Opties genoeg dus!

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een geschikt sierhekwerk? Neem dan eens contact op met De Wit hekwerken. De Wit hekwerken biedt u voordelige tarieven en maatwerk aan omdat zij zowel producent als monteur zijn van hekwerken!