Sleutels vergeten? Dit is dé oplossing!

Sloten worden door de eeuwen al gebruikt om ongewenste indringers buiten de deur te houden. Of het nu gaat om een slot op een ladeblok, een fietsslot, een autoslot of een slot van een raam of deur: het is erg vervelend als het slot niet werkt zoals het hoort.

Sleutel verloren

Vanzelfsprekend helpt Slotenmaker Diemen u graag als u uw sleutels verloren bent. Of het nu gaat om het bijmaken van een enkele sleutel, of het vervangen van meerdere sleutels: u kunt op ons rekenen. Ook als u voor de zekerheid kiest om uw slotcilinder te vervangen.

Slot kapot

Uw slot doet wat hij moet doen, de boel afgesloten houden. Het is alleen minder fijn als u uw slot wilt openen en hij weigert dienst! Bel ons spoednummer en met gezwinde spoed komt een van onze slotenmakers naar u toe om het slot te openen. Of het nu gaat om een autoportier, een rolluik of een voordeur: onze vakmensen hebben deze zo open, óók als het gaat om veiligheidssloten.

Buitengesloten

U geneert zich rot! U heeft zichzelf buitengesloten. Daar staat u dan in de kou. Als u ons 24-uurs servicenummer belt dan staat u niet lang buitengesloten. Onze vriendelijke, begripvolle vakmensen weten als geen ander hoe ze snel en zonder bijkomende schade uw deur weer moeten openen. Voor u het weet zit u weer in uw eigen woning aan de koffie.

Anti-inbraakstrips

Er zijn veel verschillende modellen op de markt, maar u heeft geen idee welk type u moet hebben voor uw ramen en deuren. Als u belt voor een vrijblijvend adviesgesprek dan helpen we u graag bij het bepalen van welk type strips u nodig heeft. Plaatsing door onze vakmensen is een koud kunstje en u bent ervan verzekerd dat alles secuur en perfect geïnstalleerd wordt. Voor de onkosten hoeft u het niet te laten, onze tarieven zijn uitermate scherp en concurrerend!