Stoere jongenskleding van White Ink

Stoere jongenskleding

Stoere jongenskleding vinden moeilijk? Niet als het aan de ontwerpers van White Ink ligt! Hun enige doel is het ontwerpen van stoere, hippe kleding voor jongens van 10 tot 16 jaar. En dat doen ze goed!

White Ink Jongenskleding

 

Jongenskleding voor stoere tieners

White Ink Longsleeve JelleHeb jij zo’n stoere tiener in huis? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij de jongenskleding van White Ink. Hun streven is dat elke jongen tussen 10 en 16 jaar zich kan kleden zoals hij zelf wil. Lekker stoer, een tikje eigenwijs en heerlijk comfy. De jongens in deze leeftijdscategorie vallen wat betreft kinderkleding vaak tussen schip en wal; de normale kinderkleding vinden ze te kinderachtig, maar voor de kleding van de mannenafdeling zijn ze te klein. En daar wil White Ink dus wat aan doen!

Shirts, sweaters en longsleeves voor coole tieners

White Ink JongenskledingZe doen dit door te werken met een team van jonge ontwerpers die goed aanvoelen wat er leeft bij de leeftijdscategorie waar ze zich op richten. Daarnaast werkt White Ink met een panel van jongens uit hun doelgroep. De jongens in dit panel geven aan wat ze zelf belangrijk vinden aan kleding, welke prints ze stoer vinden,welke kledingstukken ze het liefst dragen en hoe die er dan uit moeten zien. Een belangrijk punt dat door jongens uit het panel is aangedragen, is bijvoorbeeld dat ze hun shirts graag wat langer dragen. White Ink heeft hierop ingesprongen door hun shirts in een extra lange uitvoering te maken. Ook kwam uit het panel naar voren dat tieners het liefst shirts met korte mouwen dragen, zowel in de zomer als in de winter. Dat is dan ook de reden dat de collecties van White Ink veel stoere shirts met korte mouw bevatten. Eerlijkheidshalve moet wel gezegd worden dat het ontwerpteam voor de huidige wintercollectie ook naar de moeders geluisterd heeft, die aangaven dat het af en toe toch best nodig is dat zoonlief een shirt met lange mouwen draagt. Dus in de Wintercollectie 2016/2017 vind je ook een ruim aanbod van té coole longsleeves en sweaters.

Buiten het feit dat de jongenskleding van White Ink stoer, hip en cool is, vind ik zelf een groot voordeel dat de kleding heel betaalbaar is en een heel goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Voor het produceren van de kleding wordt alleen

gebruik gemaakt van de beste garens en stoffen en het grootste deel van de collectie wordt in hun eigen fabriek in Turkije geproduceerd. Zo weet je dat niet alleen de kwaliteit goed is, maar ook met de arbeidsomstandigheden zit het goed. En dat vinden we bij Coole Kinderkleertjes erg belangrijk!

White Ink jongenskleding met leuke korting

Ben je nog niet bekend met White Ink en wil je het merk eens uitproberen? Neem dan vooral een kijkje in onze kinderkleding outlet. Want hier vind je ook een leuk aanbod van White Ink shirts met coole kortingen!

 

Tagged , , ,