Team valor in Pokémon go

Het doel van alle Pokémon Go teams is dat je zoveel mogelijk sportscholen wil claimen. Dit kan met zowel de Instinct, Mystic, of Valor team. Op dit moment, zijn de twee belangrijkste teams Mystic en Valor. De eerste is een beetje populairder in het algemeen, maar Valor doet niet erg veel onder. Ze hebben een indrukwekkende hoeveelheid grondgebied genomen en worden nu al gezien als de meest felle en meedogenloze van de Pokémon-Go-spelers. or.

  1. Valor waardeert kracht, Sommige spelers halen Team Valor eigenlijk alleen maar omdat ze de kleur lezen, of omdat Moltres hun favoriete Pokémon is. Anderen, echter, kiezen voor valor om de filosofie van de groep, zoals uitgelegd door Candela, hen aanspreekt. In het spel, benadrukt Candela de kracht en zegt dat ze gelooft dat Pokémon zelfs sterker zijn dan de mens. Ze zegt dat ze manieren onderzoekt manieren om hun natuurlijke kracht te verbeteren en dat haar Pokémon de sterkste zal zijn.
  2. Zij zijn de tweede meest populaire Team. Team Valor komt op de tweede, met veel meer gebruikers dan de derde plaats eindigende, Team Instinct. Volgens een recente opiniepeiling, had 29 procent van de ondervraagden zich aangemeld voor Pokémon Team Valor. Ter vergelijking van Team Mystic kwam die in de eerste plaats met 37 procent de stemmen won, terwijl Team Instinct in de laatste plaats kwam met 23 procent van de stemmen.
  3. Ze hebben een reputatie als Sterk en agressief. Team Valor wordt bepaald door de sterkte en kracht en degenen die zijn toegetreden tot de groep hebben een reputatie als uiterst fel, concurrerend en meedogenloos. Als gevolg daarvan worden de leden van Team Mystic en Team Instinct beiden verenigd in hun haat of Valor, al die haat in het algemeen wordt overdreven op sociaal media om te lachen.

Bron: Pokémongofans.nl Tips en meer