Toyota Auris

Toyota is een Japans automerk en behoort tot de top 3 van automerken in de gehele wereld. Het merk verkoopt meer dan 10 miljoen auto’s per jaar waaronder modellen die erg populair zijn zoals de Aygo, de Yaris en natuurlijk de Auris. Er worden een heleboel nieuwe Toyota’s verkocht, maar dat is ook goed nieuws voor de mensen die op zoek zijn naar een occasion. Een tweedehands Toyota Auris kopen wordt op die manier ook een stuk gemakkelijker.

Ook in Nederland is de Toyota Auris zeer populair en is het één van de meest verkochte auto’s in ons land. Ook wordt Toyota veel gereden door grote bedrijven die leasecontracten hiervoor afsluiten. Na een periode tussen de 1 tot 3 jaar worden deze auto’s vervangen en de leaseauto’s komen op de tweedehands markt terecht. Vaak is een ex-leaseauto nog in prima staat en is de prijs zeer aantrekkelijk.

Maar hoe kom je nu gemakkelijk aan een Toyota Auris, een tweedehands model dan wel te verstaan waar je nog prima mee vooruit kunt. Een Auris vinden is op zichzelf niet zo moeilijk, het zijn vaak de wensen en eisen die je zelf stelt die het zoeken lastig maken. Heb je weinig wensen en maakt bijvoorbeeld de kleur je niet zo uit dan zul je snel een auto naar wens vinden. Heb je wel een aardig lijstje met wensen dan zul je goed moeten zoeken.

Vaak heeft een bezoek aan de dealer of goed in de krant kijken dan niet zoveel zin. Je kunt beter op het internet kijken omdat het online auto kopen heel wat meer mogelijkheden biedt. Je hebt dan direct een overzicht van alle auto’s die er beschikbaar zijn en kunt zo jouw Toyota Auris helemaal op maat uitzoeken, van de kleur tot aan de verschillende opties aan toe. Je hebt dan alle beschikbare Toyota’s gemakkelijk binnen handbereik en hoeft niet eerst stad en land af te speuren om de juiste auto te vinden. Het bespaart je veel tijd en, niet onbelangrijk, ook veel geld. Hoezo dat? Je kunt namelijk ook gemakkelijk de prijzen vergelijken en zorgt er zo voor dat je nooit te veel betaalt.