Unisa schoenen, laat de zomer maar komen

UNISA is een Spaans internationaal gerenommeerd schoenenmerk. De ontwerpen zijn vooral bekend voor comfort en de kwaliteit van de materialen, dat is de reden waarom een groot aantal vrouwen het merk vertrouwen en specifiek op zoek gaan naar het merk; Unisa schoenen past de mode aan de levensstijl en het comfort van de moderne vrouwen aan.

UNISA SPRING SUMMER 2016

Met het shoppen van zomerschoenen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Al was het maar om dat fijne zomerse gevoel weer terug te krijgen. Eén blik op je nieuwe zomerschoen doet het zonnetje even schijnen, ook al regent het buiten pijpenstelen! Ook wat Unisa betreft kan de zomer niet snel genoeg komen!

Voor het komende seizoen SS16, reist Unisa terug in de tijd om de iconische stijlen uit verschillende tijdperken te herinterpreteren. Te beginnen met de elegante en dynamische jaren 30 tot de jaren ’90, waar alle stijlen door elkaar lopen.
De delicate lace up evenals de ghillie, het actualiseren van de look voor schoenen met dunne hakken in zowel peep toe en gesloten toe schoenen, het creëren van een vrouwelijke en verfijnde look die je aandacht trekt direct aan de enkel.
In de jaren ’50, de espadrilles waren de gekozen schoenen van beroemde iconen zoals Grace Kelly, Audrey Hepburn en Lauren Bacall. Sindsdien blijven ze een van de weinige alternatieven die comfort combineren en stijl even te helpen omgaan met de hitte van de zomer. Dat is de reden waarom Unisa schoenen zijn collectie heeft versterkt en gevuld met veel meer espadrilles voor het SS16 seizoen.

De preppy look wordt de stijl voor de warme zomerdagen van 2016 de Mary Janes zijn bijgewerkt met een lage blok hiel waardoor ze meer praktisch zijn, en het toevoegen van een dubbele riem geeft een meer retro-look.

Met een suggestief verleden, de muiltjes van dit seizoen zijn terug uit de jaren ’90 voor een tweede kans om het middelpunt van de belangstelling te pakken. Bij Unisa, doen ze dingen met een knal, zonder aarzeling. Ze bieden een breed scala aan stijlen, van muiltjes met elegante puntige neuzen tot houten platform klompen die de styling van de jaren ’70 doen herleven en ze worden natuurlijk gecombineerd met de rustieke invloed van dit seizoen.
Bovendien, presenteert Unisa hun nieuwste look met grote dekking. De combinatie van dunne bandjes samen met brede bandjes voegt een gedurfde charme met asymmetrische details die een moderne afwerking geven.
De brede kruising bandjes vamps zijn belangrijk want ze geven de sandalen een verfijnde en chique uitstraling.
De gebruikte materialen geven een natuurlijk contact met zacht leer in toffee en karamel kleuren die de collectie zoet maken. En ze zijn in contrast met wiggen die een bepaalde, modern bruisen toevoegen aan de organische materialen.
De ontwerpen van technische materialen gecombineerd met leer zorgen voor een wiskundige stijfheid en hypnotische grafische effecten.

Zomerschoenen met een ergonomisch voetbed voor ultiem comfort. Als dat niet fijn loopt! Dé zomerschoen voor onder een jurkje, dat zijn zonder twijfel muiltjes! Deze zijn net zo elegant als pumps, maar net een beetje luchtiger. Je krijgt er in ieder geval super sexy lange benen mee, benen die door jouw zomers tintje nog onweerstaanbaarder zijn! Mocht je meer zin hebben in een paar platte zomerschoenen, kijk dan eens bij de ballerina’s.
UNISA ONLINE
Online zijn er ook een aantal winkels die de Unisa schoenen verkopen. Een bekende Unisawinkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Unisa online in hun webshop. Shop nu vanuit je luie stoel en vul je schoenenkast. Zoek de juiste maat uit en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

Tagged , , , ,