Veren voor garagepoorten nodig?

Veren van garagepoorten zijn erg belangrijk om de garagepoort te laten functioneren naar behoren. Problemen met een veer van een garagepoort die beschadigd of gebroken is, is een veel voorkomende storing. Dit kan voor vervelende situaties zorgen en om ervoor te zorgen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan, is het belangrijk om niet zelf de veer proberen te vervangen maar een professionele monteur in te schakelen die er kennis en ervaring in heeft. De monteurs van ROMASS hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vervangen van veren. Daarnaast zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om ervoor te zorgen dat uw lastige probleem zo snel mogelijk opgelost wordt.

Veren voor garagepoorten

De veren van garagepoorten zorgen ervoor dat de garagepoort veilig omhoog en omlaag gaat en goed afsluit. Wanneer een van de veren gebroken is of beschadigd, kan dit ervoor zorgen dat uw garagepoort niet meer open gaat of zelfs scheef gaat hangen. Dit kan voor gevaarlijke omstandigheden zorgen, wat niet nodig is. Daarom is een veer van een garagepoort een van de belangrijkste onderdelen dat altijd goed onderhouden moet worden. De monteurs van ROMASS zijn in staat indien mogelijk om de veren opnieuw af te stellen, zodat de poort weer werkt naar behoren. Als de huidige veren te beschadigd of helemaal gebroken zijn zal de monteur deze moeten vervangen. We beschikken over een ruime voorraad veren, waardoor we altijd een veer hebben voor uw garagepoort. Daarnaast beschikken onze monteurs over een servicebus met een voorraad aan verschillende veren. Hierdoor is het mogelijk om ter plekke het probleem op te lossen, zodat u verder geen last heeft van uw garagepoort. Indien het niet mogelijk is om ter plekke de veren te vervangen doordat de monteur de veren niet op voorraad heeft, dan worden er afmetingen gedaan en verstuurd naar ons Spare Parts Centre. De Spare Parts Centre zorgt ervoor dat de veren op maat gemaakt worden speciaal voor uw garagepoort. Wanneer de veren klaar zijn, komt er een monteur langs om de veren te vervangen en ervoor zorgen dat de garagepoort goed functioneert.

Monteur inschakelen

Heeft u veren voor uw garagepoort nodig? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Via de website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Door de verschillende stappen in ons online formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen nemen we zo spoedig contact met u op om een afspraak in te plannen. Na dat de afspraak ingepland is ontvangt u een bevestigingsmail met de bijbehorende afspraaknummer.

Meer informatie kunt u terugvinden op onze website. Neemt u liever telefonische contact op? U kunt ons bereiken op 085-7822730.